‘Call of Duty’-trailer komt uit op 14 augustus

Call of duty game

Gisteren kregen enkele fan-accounts en streamers van Call of Duty een mysterieuze krat van Amerikaans computerspellenbedrijf Activision opgestuurd. Deze moesten ze samen ontcijferen om het antwoord te vinden.

YouTubers zoals Chaos, NoahJ456 en Inkslasher kregen zo’n box. Iedereen kreeg een ander paar hints, zo moesten ze wel samenwerken. En dat deden ze ook. De spelers legden de hints samen en kwamen zo uit op een geheime website.

Website vol geheimen

Op de mysterieuze website is een tv-scherm, videospeler, telefoon en pionnen te zien. Als je naar de videospeler kijkt, zie je knipperende tekst verschijnen: 12:00 pinkt een aantal keer in het rood, afwisselend met een rode verschijning van 08- 14. Dit verwijst vermoedelijk naar het uur en de datum van onthulling. 14 augustus om 12 uur zal er nieuws komen en er zijn geruchten dat de nieuwe trailer zal gelanceerd worden.

Er is ook een andere teaser te zien. Enkele fans hebben het beeld van de website helderder gemaakt. Hierdoor kon je een map zien van Verdansk, die nu al in de game zit.

Gesponsorde artikelen