Cardi B lanceert nieuwe eigen Reebok-collectie

Zangeres Cardi B, vooral bekend van hits als Bodak Yellow en WAP, heeft in samenwerking met het kledingmerk Reebok een eigen collectie gemaakt. De Amerikaanse baseerde de volledige kleding-en schoenenlijn op haar thuisstad New York en kreeg de naam Let Me Be… In My World Nighttime. Het is al de tweede keer dat de zangeres een Reebok-collectie lanceert.

Begin 2021 loste Cardi B al een Summertime Fine-collectie in samenwerking met Reebok, en nu komt daar een tweede bij. Dat maakte de zangeres zelf bekend op Instagram. De collectie is ondertussen zelfs al beschikbaar. In het gamma: lederen schoenen en kleren die haar geboortestad New York eren.

New York

De focus ligt op New York by night. Met de Let Me Be… In My World Nighttime-collectie wil de zangeres de liefde voor de nachten in haar geboortestad verwerken en doorgeven aan anderen. “De nacht in mijn stad New York is zo’n mooie en magische ervaring, en ik ben blij dat ik die magie tot leven kan laten komen in mijn laatste nieuwe samenwerking met Reebok”, vertelde Cardi B in een statement aan NME.

Volgens de zangeres zijn alle stukken makkelijk te dragen, zowel op straat als in de club. Toch lijkt de collectie ons vooral een sportieve, met onder meer een aantal trainingsvestjes, leggings en strakke topjes. Daarnaast releasete ze ook een volledige schoenencollectie met de naam Cardi B Classic Leather. Die schoenen komen in vijf verschillende kleuren: zwart, zwart/zilver, champagne/goud, rood/champagne en blauw. In het Verenigd Koninkrijk was alles in minder dan een dag uitverkocht, maar in België is alles nog beschikbaar via de site van Reebok.

Nieuw album

Cardi B is de laatste tijd met heel wat dingen bezig. Een maand geleden werd ze aangesteld als Creative Director in Residence bij Playboy, wat ze zelf “een droom die uitkomt” noemde en eerder vorig jaar bracht de zangeres al een andere collectie uit in samenwerking met Reebok. Toch lijkt het erop dat de zangeres binnenkort ook zal terugkomen met nieuwe muziek.

Ze zou in 2022 met een nieuw album komen, dat vertelde ze in een video op Instagram. “Het is al moeilijk geweest om een balans te vinden in mijn leven. Ik heb nu heel veel jobs”, vertelde ze een tijdje geleden. “Ik doe heel wat dingen die veel tijd en inspanning vragen, en daarbovenop moet ik volgend jaar (2022) een nieuw album uitbrengen.” Wanneer dat album er precies zit aan te komen, is niet duidelijk.

Bekijk hier alvast de Cardi B Classic Leather-collectie:

Meer
Lees meer...