Left Right
scrollTop top

Cardi B lost eerste schoenencollectie met Reebok


Cardi B Reebok
© Cardi B – EPA

Cardi B is 28 geworden, en dat laat ze niet zomaar voorbijgaan. De rapper lanceert voor het eerst sinds haar partnerschap met sportmerk Reebok namelijk haar eigen schoenencollectie. En speciaal om haar verjaardag te vieren heeft ze al een tipje van de sluier opgelicht.

“Het startschot voor m’n verjaardagsweekend geef ik door bekend te maken dat ik m’n eerste Reebok x Cardi Footwear Collection lanceer op 13 november!”, schreef Cardi B op Instagram. Boven het nieuwtje is een foto te zien van Cardi met haar zelf ontworpen sneakers aan.

Reebok x Cardi

Speciaal voor haar verjaardag loste ze al een eerste lading schoenen via de website van Reebok. Die lading was onmiddellijk uitverkocht. Niet raar ook als je weet dat een paar Reebok x Cardi-sneakers maar 100 dollar (109,95 euro) kost. Voor een kids-paar betaal je zelfs maar 50 dollar (49,45 euro).

Haute couture, streetwear én Cardi B

Reebok omschrijft de samenwerking als volgt: “Cardi B doet altijd de temperatuur stijgen. Dat doet ze door haar beats to the streets te brengen in deze unieke Club C-schoenen voor vrouwen.”

“Ze volgen de designregels van haute couture, streetwear en haar eigen persoonlijkheid om een opvallende stijl te creëren. Glanzend gepatenteerd leer en de extra hoogte vertegenwoordigen haar plaats in de industrie. Een doorschijnende zool en zool aan de buitenkant symboliseren Cardi’s echtheid en openheid.”

View this post on Instagram

Me and my babe 🎀

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Scheiding

Cardi B verscheen onlangs nog uitgebreid in de media omdat ze aan het scheiden is van haar man Offset. Hij zou doorheen hun relatie verschillende keren vreemdgegaan zijn. De rappers hebben samen een dochtertje, Kulture.

Cardi verdedigde haar (ondertussen) ex nog op social media. Iemand had namelijk getweet dat hij een “slechte man” is. Cardi B reageerde dat hij “gewoon dom” was, maar geen slechte man. Die tweet heeft de Amerikaanse ondertussen weer verwijderd.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  62.721.553
 • Aantal
  doden
  1.459.224
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  576.599
 • Aantal
  doden
  16.547