Left Right
scrollTop top

Cast ‘Friends’ rijdt mee met James Corden in nostalgische ‘Carpool Karaoke’


Friends Carpool Karaoke
© YouTube The Late Late Show With James Corden

James Corden heeft voor Carpool Karaoke al de meest uiteenlopende mensen meegenomen voor een ritje met de wagen. Daarbij gaat het van artiesten als Adele, Harry Styles en BTS, tot zelfs Michelle Obama. En ook nu hebben er weer bijzondere mensen plaatsgenomen in zijn – voor de gelegenheid – groot uitgevallen golfkarretje.

De cast van Friends kwam onlangs opnieuw samen voor de eenmalige reüniespecial. In de special kwamen we sappige details te weten over de castleden, maar konden echte fans ook herinneringen ophalen aan de reeks. Maar het blijft niet bij een reünie in de special, want de volledige cast van de sitcom reed ook mee met James Corden voor een nieuwe aflevering van Carpool Karaoke.

Carpool Karaoke met Friends

Net zoals altijd carpoolt James Corden met zijn gasten naar zijn werk. En dat was nu naar de set van de Friends-reünie, die hij ook aan elkaar praatte. De reünie werd gefilmd op de locatie waar Friends werd opgenomen, Warner Bros. Studios studio 24. Daarom rijdt James Corden door de verschillende sets met een groot uitgevallen golfkarretje. Onderweg pikt hij de verschillende acteurs uit de reeks op en zo begint alweer een geweldige Carpool Karaoke.

Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc en Matthew Perry zongen samen het iconische intronummer van Friends, I’ll Be There For You van The Rembrandts en haalden verder herinneringen op aan zowel de reünie als aan het filmen van de originele reeks. Ook houdt James Corden nog eens halt bij de verschillende sets die opnieuw gebouwd werden voor de reünie. Tot slot speelt de cast samen nog een spelletje op de set van Central Perk.

Bekijk hier de Carpool Karaoke met de cast van Friends:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…