‘Friends’-reünie verschijnt dan toch op Streamz én Play4

De langverwachte reünie van Friends zal dan toch te zien zijn in ons land. Aanvankelijk liet Streamz weten dat de reünie niet beschikbaar zal zijn op de streamingdienst. Maar nu laten ze weten dat hij vanaf 1 juni wel te vinden zal zijn op Streamz. Daarnaast zal de reünie op diezelfde dag ook eenmalig uitgezonden worden op Play4.

Later deze week verschijnt de Friends-reünie eindelijk op HBO Max. De reünie had normaal plaatsgevonden in 2020, maar door de uitbraak van de coronapandemie moest hij meermaals uitgesteld worden. Maar op 27 mei is het (voor de Amerikaanse kijkers) eindelijk zover. En ook in ons land moeten we niet lang meer wachten.

Streamz en Play4

Aanvankelijk gaf Streamz, dat verschillende titels van HBO aanbiedt, aan dat de reünie van Friends niet op hun streamingdienst zou verschijnen. Maar in een nieuw persbericht laten ze nu weten dat de reünie wel in de catalogus zal verschijnen. Vanaf 1 juni zal je de volledige special kunnen vinden op Streamz. En er is meer.

De reünie zal namelijk ook uitgezonden worden op Play4. Zo kunnen dus ook de mensen zonder een abonnement de special zien via de televisie. De reünie van Friends wordt op dinsdag 1 juni éénmalig uitgezonden op Play4 om 20.35 uur. Hij zal dus, in tegenstelling tot de andere programma’s van Play4, later niet te vinden zijn op GoPlay.be. Maar kan dus wel herbekeken worden via Streamz.

Friends: The Reunion

Ondertussen is er al heel wat geweten over de reünie van Friends. In Friends: The Reunion krijgen we de zes hoofdrolspelers (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer) te zien, maar ook heel wat andere acteurs die (gast-)rollen speelden in de reeks. Het gaat daarbij onder andere om Maggie Wheeler (Janice), Tom Selleck (Richard), Elliott Gould (Jack Geller), Reese Witherspoon (Rachels zus Jill Green) en James Michael Tyler (Gunther). Daarnaast verschijnen ook allerlei andere bekende gezichten in de special. Het gaat daarbij om BTS, David Beckham, Justin Bieber, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Kit Harington, Mindy Kaling en Malala Yousafzai.

In de trailer die HBO Max vorige week loste, kregen we al te zien dat de zes vrienden opnieuw onderworpen zullen worden aan een quiz. Deze keer niet om te zien wie de beste vriend is (en wie het appartement van Monica en Rachel krijgt), maar wel om te zien wie de beste Friends-kenner is. We mogen ons ook verwachten aan een modeshow met iconische outfits uit de reeks, waaronder de Holiday Armadillo en de spuuglelijke bruidsmeisjesjurk van Rachel (gedragen door Cara Delevingne). En ook de eeuwenoude (nu ja, bijna 25 jaar oude) discussie over de break van Ross en Rachel komt opnieuw bovendrijven.

Bekijk hier de trailer voor de reünie van Friends:

https://youtu.be/HRXVQ77ehRQ

De Friends-reünie zal op dinsdag 1 juni om 20.35 uur te zien zijn op Play4. Vanaf diezelfde datum zal je hem ook kunnen vinden in de catalogus van Streamz.

Meer
Lees meer...