Left Right
scrollTop top

‘Friends’-reünie van HBO Max zal niet te zien zijn via Streamz


Friends
© HBO

Online wordt vol enthousiasme gereageerd op de reünie van Friends op HBO Max die na vele keren uitgesteld te zijn geweest nu toch effectief is aangekondigd voor 27 mei. Bij ons zijn verschillende programma’s van HBO Max te bekijken via Streamz. De Friends-reünie zal echter niet via Streamz te zien zijn, laten ze daar weten.

Streamz beschikt niet over de rechten op de special en kan deze dus ook niet vertonen. De langverwachte reboot van Gossip Girl en Sex And The City zullen wél bij Streamz te zien zijn. Ook de sci-fi Raised By Wolves en de thrillerreeks The Flight Attendant zijn reeds te zien. Series als Search Party en een aantal nieuwe Vlaamse titels (zoals Glad Ijs) worden in de zeer nabije toekomst verwacht.

Friends-reünie

De reünie van Friends zal uitgezonden worden op HBO Max op donderdag 27 mei 2021. Tijdens de reünie zullen niet alleen de zes hoofdrolspelers uit de reeks te zien zijn, maar ook enkele bekende Friends-fans. En met enkele bedoelen we een hele waslijst. BTS, Lady Gaga, David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon en Malala Yousafzai zullen in de reünie te zien zijn.

Zij zijn allemaal fan van de reeks en zullen vertellen wat de reeks voor hen betekend heeft. Van BTS is het bijvoorbeeld geweten dat leader RM Engels leerde door de afleveringen van Friends te bingewatchen. Cindy Crawford was dan weer te vinden op de lijst met celebrity’s waarmee Chandler mag vreemdgaan zonder dat het telt als vreemdgaan. Het wordt dus interessant om te horen wat zij te zeggen heeft over de reeks.

Welke titels van HBO Max nu al beschikbaar zijn via Streamz en er in de nabije toekomst nog aankomen, kan je nakijken in ons overzicht.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…