Left Right
scrollTop top

LEGO lanceert bouwset van twee iconische ‘Friends’-appartementen


LEGO Friends
© LEGO

Goed nieuws voor alle fans van Friends. LEGO komt binnenkort namelijk met een nieuwe set rond de populaire sitcom. Daarin kan je de twee appartementen van de hoofdpersonages nabouwen en ontdek je heel wat details uit de reeks.

Tien seizoenen Friends samenvatten in één bouwset lijkt onbegonnen werk, maar toch is LEGO er wonderwel in geslaagd. Op sociale media deelden ze een korte video waarop je kan kennis maken met hun nieuwe Friends: De Appartementen-set.

Bomvol verwijzingen

Hoewel de video amper 41 seconden duurt, zit hij bomvol verwijzingen naar allerhande legendarische momenten uit Friends. Zo zien we onder andere de kalkoen van Monica (Courteney Cox), de porstok voor Ugly Naked Guy en de leren broek van Ross (David Schwimmer).

Uiteraard zijn beide appartementen ook tot in de kleinste details na te maken. Maar daarnaast zijn ook de zes hoofdpersonages – Ross, Chandler, Joey, Monica, Phoebe en Rachel – en heel wat andere nevenpersonages bijgeleverd.

Vanaf 1 juni

Wie de Friends-bouwset van LEGO wil kopen, moet daarvoor wel een serieus bedrag neerleggen. De doos kost namelijk 159,99 euro. Vanaf 1 juni is de set beschikbaar.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…