Left Right
scrollTop top

Courteney Cox over ‘Friends’-reünie: “Hebben veel speciale verrassingen”


Courteney Cox
© Courteney Cox – Bron: Shutterstock

Courteney Cox (56), die jarenlang Monica Geller speelde in Friends, heeft zich tegenover Ellen DeGeneres uitgelaten over de eenmalige reünie van de sitcom die recent is opgenomen. Ze noemde het filmen heel emotioneel en beloofde veel verrassingen.

Courteney Cox was eerder deze week te gast op de The Ellen DeGeneres Show en sprak daar over de aankomende reünie van Friends. De opnames daarvoor zijn recent afgerond samen met collega’s Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schwimmer.

“Emotioneel”

Normaal moest die langverwachte reünie al vorig jaar opgenomen zijn, maar door de coronapandemie kon dat toen niet doorgaan. Na veel uitstel is het ernu eindelijk toch van gekomen. “Het was ongelooflijk, zo emotioneel”, zei Cox daarover. “Het is een reünie zonder script, maar we waren voor het eerst op Stage 24 (waar Friends jarenlang is opgenomen, red.) in – ik ben vergeten hoeveel jaar – vijftien jaar? Zeventien jaar?”

“Ik heb een heel slecht geheugen, maar alles kwam opnieuw naar boven dat ik vergeten was. Maar het was geweldig. Het was echt leuk. We hadden veel speciale verrassingen en het was fantastisch. Echt waar”, belooft de actrice.

HBO Max

Nu de opnames van de Friends-reünie erop zitten, is het wachten tot het programma verschijnt op HBO Max. Wanneer dat zal zijn, is nog niet geweten. Ook waar en wanneer de reünie in België te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Courteney Cox vertelt over de Friends-reünie


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…