Left Right
scrollTop top

‘Friends’-reünie krijgt datum én deze bekende gasten komen langs


Friends reünie
© YouTube HBO Max

De Friends-reünie is nu écht dichtbij. Binnen precies twee weken kan je kijken naar de langverwachte special met de zes hoofdpersonages uit de reeks. In de reünie zullen we daarnaast nog enkele bekende gezichten te zien krijgen. Ook deze werden nu bekendgemaakt.

Friends bestond vorig jaar 25 jaar en dat wilde de cast vieren met een speciale reünie. De opnames voor die reünie stonden gepland voor het voorjaar van 2020, maar door de uitbraak van het coronavirus moesten deze steeds verder opgeschoven worden. Maar vorige maand konden ze dan eindelijk plaatsvinden. We wisten al dat alles gefilmd was, dus het enige waar we nog op wachtten was de datum en ook die hebben we nu gekregen.

27 mei

De reünie van Friends zal uitgezonden worden op HBO Max op donderdag 27 mei 2021. Samen met de datum liet HBO Max ook al een korte teaser op de wereld los. Daarin zien we de zes acteurs, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry en David Schimmer, langs achteren wegwandelen. Op hetzelfde moment horen we een instrumentele versie van I’ll Be There For You van The Rembrandts, het legendarische intronummer van de sitcom.

Op het einde van de teaser verschijnen de woorden ‘The One Where They Get Back Together’. Een knipoog naar de titels van de afleveringen uit de reeks.

Kit Harington, BTS en Lady Gaga

Tijdens de reünie zullen niet alleen de zes acteurs te zien zijn, maar ook enkele bekende Friends-fans. En met enkele bedoelen we een hele waslijst. BTS, Lady Gaga, David Beckham, Justin Bieber, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon en Malala Yousafzai zullen in de reünie te zien zijn.

Zij zijn allemaal fan van de reeks en zullen vertellen wat de reeks voor hen betekend heeft. Van BTS is het bijvoorbeeld geweten dat leader RM Engels leerde door de afleveringen van Friends te bingewatchen. Cindy Crawford was dan weer te vinden op de lijst met celebrity’s waarmee Chandler mag vreemdgaan zonder dat het telt als vreemdgaan. Het wordt dus interessant om te horen wat zij te zeggen heeft over de reeks.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…