‘Cats’-trailer zorgt voor nachtmerries, maar ook geweldige memes

De musical Cats krijgt een film en die film heeft een eerste trailer gekregen. Al hadden we die misschien liever niet gezien. De trailer toont namelijk een onrustwekkend schouwspel van mensen in digitale kattenpakken en dat is nog erger dan het klinkt. We zitten dus allemaal met dezelfde nachtmerrie de komende weken, maar gelukkig hebben we daar tegenwoordig dé remedie tegen: memes.

Het klonk allemaal goed: een film geïnspireerd op de musical Cats. De cast voor de film was ook niet van de minste, met namen als James Corden, Idris Elba, Taylor Swift, Ian McKellen, Rebel Wilson, Jennifer Hudson, Jason Derulo en Judy Dench. De verwachtingen voor de film waren daardoor torenhoog. Maar toen kwam de trailer. En die toonde iets helemaal anders.

Nachtmerries

De katten uit de film zijn namelijk niet zo schattig als je lieve Minoes. Integendeel. De makers hebben gekozen voor menselijke katten en wij konden leven zonder deze kat-mensen te zien.

Oké, in de musicalversie staan er ook mensen in kattenpakken op de planken. Maar deze computergegenereerde versie is van een heel ander kaliber. Het soort van katten die je tegenkomt in je ergste nachtmerries.

Bekijk hier – op eigen risico – de trailer van Cats:

Memes

Maar zoals dat tegenwoordig dan gaat, reageert het internet met de beste memes. Zo wordt de musical/horrorfilm op slag een pak draaglijker. Zo kan je weer op je positieven komen na de horror die je net hebt moeten beleven.

Als je de muziek van de trailer aanpast, wordt het geheel op slag passender:

De katten/mensen/monsters uit de trailer deden mensen ook aan andere dingen denken:

https://twitter.com/DivestTrump/status/1151971387457695744

Sommigen probeerden de trailer te redden door het geheel realistischer te maken:

https://twitter.com/samrobotsin/status/1152078673744281600

Sommigen wilden de sterrencast redden van de film:

Er werden ook belangrijke vragen gesteld:

Maar Cats is natuurlijk niet de enige enge geanimeerde film die dit jaar uitkwam:

En tot slot, de perfecte samenvatting:

Meer
Lees meer...