‘Celebrity MasterChef’: Dit zijn de eerste twee finalisten

De grote finale van Celebrity MasterChef Vlaanderen komt nu wel echt dichtbij. Deze woensdag wordt bepaald wie dit seizoen wint en daarvoor zijn nu al twee finalisten bekend. Die werden bepaald tijdens de restaurantopdracht waarbij Serine, Titus, Olga en Daan in duo’s gasten moesten bedienen in het restaurant van jurylid Michaël.

Het nieuwe seizoen van Celebrity MasterChef zit er alweer bijna op. Nadat er tien kandidaten aan de startlijn verschenen, blijven er nu amper vier kandidaten over. Het gaat om Titus De Voogdt, Olga Leyers, Daan Alferink en Serine Ayari. Zij maken nog alle vier kans op de overwinning.

Toch werd er in de aflevering van gisteren bepaald welke deelnemers al net iets meer kans maken. Tijdens een opdracht in Bistrot du Nord, de zaak van jurylid Michaël Rewers, besliste de jury namelijk dat twee kandidaten al zeker mochten zijn van hun plek in de finale.

Eerste finalisten

Tijdens de halve finale moesten de overgebleven kandidaten in duo’s dus een shift draaien in de sterrenzaak van jurylid Michaël Rewers. Daarbij kregen Serine en Daan de middagshift voorgeschoteld en stonden Titus en Olga in voor de avondshift. De gerechten bleven hetzelfde, maar tijdens de twee shifts kwamen andere mensen proeven.

Ondertussen zagen we ook de winnaar en runner-up van vorig jaar, Linde Merckpoel en Hakim Chatar. Zij kwamen de kandidaten aanmoedigen. Uiteindelijk konden Titus en Olga het meest overtuigen. De smaak van hun niertjes bleek lekkerder en het vlees iets beter gebakken.

Laatste eliminatie

Titus en Olga gaan dus meteen door naar de finale, terwijl Serine en Daan nog een laatste eliminatieproef moeten doorstaan. Wie die wint, mag het andere duo gaan vergezellen in de grote finale op woensdag. Wat ze precies gaan maken en hoe stressvol de kookstrijd uiteindelijk zal worden, valt af te wachten.

Celebrity MasterChef is woensdag om 21.15 uur te zien op Play4.

Meer
Lees meer...