Charli XCX cancelt last minute concert in Brussel vanavond

Charli XCX stond normaal vanavond in zaal La Madeleine in Brussel. Maar ze moet haar optreden last minute afzeggen. Via sociale media laat de zangeres weten dat ze onverwacht te maken kreeg met stemproblemen, waardoor het onmogelijk is om op te treden.

De Britse zangeres Charli XCX kwam vanavond naar ons land. Ze zou een optreden geven in La Madeleine in Brussel. Maar ze moet nu haar optreden cancellen. Ze werd overvallen door stemproblemen, waardoor ze haar stem volledig verloor.

Stemproblemen

Charli XCX bracht haar fans zelf op de hoogte via sociale media. “Liefste angels (naam van haar fans, red.), het is met pijn in het hart dat ik jullie moet vertellen dat ik mijn shows in Brussel en Utrecht van vandaag en morgen moet cancellen. Ik ben mijn stem volledig kwijt en ondanks verschillende manieren om hem terug te krijgen, lijkt niets te helpen. Op doktersvoorschrift moet ik nu een vocale en fysieke rustpauze inlassen in de hoop dat m’n stem snel zal terugkeren.”

De zangeres laat weten dat ze het graag anders had willen zien. “Ik wou dat er een manier was om toch voor jullie op te treden”, schrijft ze. “Maar zingen is letterlijk onmogelijk nu en de show is fysiek te zwaar om te doen terwijl m’n klieren geïnfecteerd zijn en pijn doen. Het spijt me zo zo zo hard dat ik jullie moet teleurstellen, echt waar. Ik keek zo uit naar de volgende twee shows in Europa.”

Lees hier het statement van Charli XCX:

Meer
Lees meer...