‘Chateau Meiland’ is terug met nieuwe afleveringen

Hoewel er even twijfel was over de komst van een nieuw seizoen van Chateau Meiland, is het nu toch zover. Deze zondag is de familie Meiland namelijk terug met nieuwe afleveringen op Play4. Daarin ziet de kijker hoe Martien en co. zich voorbereiden op de komst van Code Rosé.

De Meilandjes zijn ondertussen al enkele jaren vaste kost op de televisie. In 2019 verscheen het eerste seizoen van Chateau Meiland en dat bleek al snel een hit te zijn. Ondertussen zitten we al aan het negende seizoen.

De Meilandjes

Na een chateau in Frankrijk, een nieuw huis in het Oosten van Nederland en een verhuis naar de Nederlandse kust is het nog steeds niet gedaan voor de familie Meiland. Ondertussen zijn Martien, Erica en Maxime namelijk bezig met Code Rosé, een eigen pension.

Dat pension is al even open voor het grote publiek, maar toch ziet de kijker nu pas hoe de verbouwingen eraan toegingen. Het verschil tussen wat er in de realiteit gebeurt en wat er nu pas op televisie te zien is, wordt soms met kritiek onthaald. Daarnaast wordt het programma door de familie ook steeds meer aangewend om reclame te maken voor allerhande commerciële zaken van de Meilandjes.

Bovendien is er van het kenmerkende “wijnen, wijnen, wijnen” bijna geen sprake meer omdat Martien noodgedwongen zo goed als gestopt is met alcohol drinken. Dat alles heeft ook een grote invloed op de kijkcijfers van de reeks. Ondanks dat alles krijgen de fans wel nog steeds 100 procent dezelfde Martien Meiland te zien.

Bekijk de teaser hier of via deze link:

Chateau Meiland is vanaf 28 januari elke zondag te zien.

Meer
Lees meer...