‘Chateau Meiland’ krijgt nieuw seizoen

Goed nieuws voor de fans van de familie Meiland, want Chateau Meiland krijgt een nieuw seizoen. Dat meldt de Nederlandse website RTL Boulevard. Het gezin woont al een tijdje niet meer in hun chateau in Frankrijk, maar toch heeft het nog genoeg te vertellen. De opnames gaan eind dit jaar van start.

Er komen nieuwe afleveringen van Chateau Meiland. Dat heeft productiehuis Talpa bevestigd. De realityserie is al een aantal jaren een groot succes, en ook pater familias Martien Meiland heeft zijn populariteit aan de reeks te danken. Redenen genoeg dus om gewoon verder te gaan met de reeks. Wanneer het zevende seizoen van Chateau Meiland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Chateau Meiland

Bij ons is de serie Chateau Meiland al een aantal jaar te volgen op Play5. Op die zender is ook net het zesde seizoen uitgezonden. Maar binnenkort komt daar dus een zevende bij. De Nederlandse zender SBS gaat namelijk eind dit jaar nieuwe afleveringen op de wereld loslaten. Die zijn meestal een tijdje later ook bij ons op televisie te zien. Daarin is de familie Meiland al een tijdje niet meer in het Franse Chateau te vinden, maar wel terug aan de Nederlandse kust.

In het vorige seizoen zagen we hoe Martien en Erica Meiland probeerden om hun gerenoveerde chateau in Frankrijk te verkopen. Dat lukte uiteindelijk, waarna ze ook hun huis in de Achterhoek verkochten. Daarna trokken ze terug richting de kust van Nederland, waar de twee ook oorspronkelijk vandaan komen. Maar ook daar leek het leven niet makkelijk, want het gezin werd aan de deur vaak lastiggevallen door kijkers.

Seizoen 7

Dus ging het gezin opnieuw op zoek naar een nieuw huis. En dat terwijl dochter Maxime opnieuw op het punt stond te bevallen. In het nieuwe seizoen zien we dus hoe Maxime zich voorbereid op haar trouw, hoe Erica en Martien op zoek gaan naar een nieuw huis en krijgen we nog één keer het chateau in Frankrijk te zien tijdens de sleuteloverdracht.

Wanneer het nieuwe seizoen precies te zien zal zijn, is niet bekend. Al kunnen we er vanuit gaan dat de release op Play5 begin 2023 gepland staat.

Meer
Lees meer...