De Meilandjes verkopen na hun chateau ook hun villa in Nederland: dit is hoeveel het stulpje kost

De huizenzoektocht van de familie Meiland begint meer en meer op een soap te lijken. Nadat de familie van Frankrijk terug naar Nederland verhuisde, zijn ze alweer twee keer van woonplaats gewisseld. Ook hun villa in Noordwijk staat nu te koop, omdat ze er teveel last zouden hebben van (potte)kijkers.

Een aantal dagen geleden kwam het goede nieuws dat de Meilandjes eindelijk het chateau in Frankrijk hadden kunnen verkopen, en nu zijn Martien en Erica alweer aan een verkoop toe. Na hun terugkeer uit Frankrijk woonde de familie even in het oosten van Nederland, maar al snel besloten ze toch terug te keren naar het westen van het land, waar ze origineel vandaan kwamen. Dat leek op het eerste zicht een goede zet, maar nu wil de familie ook af van hun villa in Noordwijk, “omdat ze teveel worden lastiggevallen”.

Miljoenen

Het meest opvallende aan die verkoop is het feit dat het bedrag ontzettend hoog ligt. Volgens RTL Boulevard kochten de Meilandjes het pand voor maar liefst 2,85 miljoen euro, terwijl ze nu dus ‘maar’ 850.000 euro kregen voor hun chateau in Frankrijk. Het is dus duidelijk dat de familie ook daarnaast een serieuze boterham heeft verdiend aan het beroemd zijn.

Op dit moment staat de villa te koop voor 2,99 miljoen euro, wat zelfs voor een oppervlakte van 327 vierkante meter en vier slaapkamers ontzettend veel is. Dat ligt natuurlijk ook aan de prijsverschillen tussen de Nederlandse, Belgische en Franse vastgoedmarkten. Of de villa snel verkocht wordt en of de familie al een ander onderkomen heeft gevonden, valt nog af te wachten. Maar we zijn er zeker van dat alle kijkers de verhuisavonturen van de Meilandjes integraal zullen kunnen volgen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland.

Bekijk de villa van de familie Meiland hier:

Chateau Meiland is iedere woensdag om 20.35 uur te zien op Play5 en via goplay.be

Meer
Lees meer...