De Meilandjes laten poetsvrouw Nadège terugkeren naar Chateau Meiland

De wonderen zijn de wereld nog niet uit, want na een lange periode van onenigheid lijkt de familie Meiland het te hebben bijgelegd met hun poetsvrouw, Nadège. Voor de fans van het programma Chateau Meiland is zij een oude bekende, want de Franse was lange tijd poetshulp van de familie toen die in nog in Frankrijk woonde. Nu zou ze terugkeren bij de nieuwe kopers van het chateau, dat officieel Chateau Marillaux heet.

Vorige week lieten we al weten dat het chateau van de familie Meiland na meer dan anderhalf jaar eindelijk verkocht was. Dat gebeurde nadat de Meilandjes de prijs serieus moesten laten zakken en er een heuse bezoekdag was gepland. Uiteindelijk ging Chateau Marillaux voor 800.000 euro naar een andere eigenaar. En die nieuwe eigenaar zou binnenkort dus wel eens bezoek kunnen krijgen van Nadège, de ex-kuisvrouw van Martien en co. Dat meldde RTL Boulevard.

Ruzie

Nadège was voor een lange periode de rots in de branding voor de familie Meiland. Na hun verhuis naar het chateau in Frankrijk hielp zij bij het kuisen, organiseren, vertalen, enzovoort. Ook bij het publiek was de hulp ontzettend populair en iedereen genoot volop van de taalbarrière tussen Nadège en Martien. Het leek wel alsof ze gewoon deel was van de familie, maar daar kwam nadien abrupt een einde aan.

Toen de familie Meiland terugkeerde naar Nederland, toen nog naar Hengelo in het oosten van het land, mocht Nadège niet meer mee. Einde verhaal dus voor de Franse poetshulp, en dat zorgde voor heel wat spanning tussen de twee partijen. In de maanden die daarop volgden liet Nadège een aantal keer een ballonnetje op over de familie Meiland en vooral de negatieve dingen kwamen daarbij aan bod. Dat akkefietje zou dus nu zijn bijgelegd, want de familie heeft Nadège in contact gebracht met de nieuwe eigenaars.

Terugkeer

Erica Meiland, de moeder des huizes, liet namelijk aan RTL Boulevard weten dat de kans groot is dat Nadège een aantal keer in de week voor de nieuwe eigenaars zal gaan werken. Nadège werkt op dit moment ook nog ergens anders, waardoor de gesprekken iets minder vlot lopen dan verwacht. Maar toch vertelde Erica al dat ze blij is dat ze in contact staan met elkaar. “Ze willen Nadège waarschijnlijk als huishoudelijk hulp voor enkele dagen per week. Ik breng ze graag in contact met elkaar. Eind goed al goed”, klonk het. Of van die situatie iets te zien zal zijn in het huidige seizoen van Chateau Meiland, is niet bekend.

Chateau Meiland is iedere woensdag om 20.35 uur te zien op Play5 en via goplay.be

Meer
Lees meer...