Chateau van de familie Meiland is eindelijk verkocht

Het heeft bijna twee jaar geduurd, maar het chateau van de familie Meiland in Midden-Frankrijk is eindelijk verkocht. Het kasteel, dat officieel eigenlijk Chateau Marillaux heette, werd wereldberoemd in België en Nederland nadat de familie Meiland het kocht en begon op te knappen in het programma Chateau Meiland. Ondertussen is de familie verhuisd en stond het chateau dus al even te koop. Nu liet Shownieuws weten dat het eindelijk verkocht is.

Martien en co. zullen weer mogen beginnen wijnen, want de deal rond hun chateau in Frankrijk is eindelijk rond. De familie kocht het chateau een aantal jaar geleden en liet de volledige renovatie filmen door een cameraploeg. Daarna smulden de kijkers van Martiens gewoontes, de zangmomentjes in de auto, het perfecte Frans van Erica en de iets te bloeddorstige hondjes van de familie. Daar kwam in 2020 toch een einde aan, want toen besloot de familie terug naar Nederland te verhuizen, met als gevolg dat het kasteel te koop kwam te staan.

Dalende prijs

Initieel stond het Franse chateau van de familie Meiland te koop voor 1,2 miljoen euro, maar al snel bleek die prijs veel te hoog te liggen. Mede om die reden duurde het gigantisch lang voor er nog maar enige interesse was in het gebouw. Uiteindelijk liet de familie de prijs zakken tot 800.000 euro, en met die prijs in het achterhoofd kwamen er toch een aantal geïnteresseerden opdagen voor een bezichtiging.

Nu lieten Martien en Erica Meiland dus aan Shownieuws weten dat de deal rond is. En dat is goed nieuws, want het kasteel stond al meer dan anderhalf jaar te koop. Ondertussen lijkt het ook alsof de familie een eigen makelarij kan beginnen, want sinds de verhuis van Frankrijk naar Nederland zijn de Meilandjes alweer een aantal keer verhuisd.

Nieuwe afleveringen

Eerst woonde het gezin op een gigantisch perceel in het oosten van Nederland, maar een aantal maanden geleden besloten ze toch terug te keren naar bekender gebied in het westen van het land. Ondertussen wonen de Meilandjes dus terug in Noordwijk, wat dicht bij de zee ligt. Hoe die verhuis eruit zag en hoe het de familie vanaf nu zal vergaan, kan je iedere woensdag volgen op Play5 en op goplay.be.

Chateau Meiland is iedere woensdag om 20.35 uur te zien op Play5 en via goplay.be.

Meer
Lees meer...