Nieuw seizoen ‘Chateau Meiland’ start met een nieuwe verhuis … en wijnen

Het zesde seizoen van Chateau Meiland gaat woensdagavond van start op Play5. Voor Martien en Erica staat er daarbij nog maar eens een zoveelste verhuis op de planning, deze keer naar Noordwijk. Maar uiteraard is er ook nog meer dan genoeg tijd over om te wijnen.

Begin vorige week kwam Play5 met het goede nieuws dat we binnenkort opnieuw konden kijken naar de Meilandjes. Het zesde seizoen van het realityprogramma rond de razend populaire familie gaat woensdag 19 januari om 20.35 uur namelijk al van start.

Laatste bezoek aan de chateau

Hoewel het programma nog steeds de naam Chateau Meiland heeft, heeft de familie hun Franse chateau al even achter zich gelaten. Toch krijgen we hun vertrouwde verblijf uit de eerste seizoen van de reeks in deze nieuwe afleveringen nog een laatste keer te zien. De familie trekt namelijk nog even naar Frankrijk om daar vast te stellen dat er heel wat onkruid rond hun chateau is beginnen groeien. Toch lijkt er even spijt te zijn van de verkoop. “Het is prachtig, het is nog hetzelfde. Ik vind het hier zo mooi!”, klinkt het bij Martien. Bekijk hier een preview van hun bezoek aan het chateau.

(Update: ondertussen is het chateau eindelijk verkocht)

Na hun vertrek uit Frankrijk trokken de Meilandjes in seizoen 5 naar Hengelo in het oosten van Nederland. Daar verbouwden ze een gigantisch stuk grond tot drie aparte huizen, zodat ieder lid van de familie zijn eigen plekje had. Toch besloot de familie om na een korte tijd in Hengelo terug te keren naar hun roots in het westen van het land. In het nieuwe seizoen krijgen we te zien hoe Martien, Erica en Maxime weer verhuizen, deze keer richting Noordwijk aan de Nederlandse kust.

Chateau Meiland is iedere woensdag om 20.35 uur te zien op Play5.

Meer
Lees meer...