‘Chateau Meiland’: Nieuwe renovatie zorgt meteen voor problemen

Het negende seizoen van Chateau Meiland gaat komende zondag van start op Play4 en GoPlay. Daarin kan je de Meilandjes volgen bij een nieuwe, zoveelste renovatie. Deze keer gaat het om hun eigen pension, Code Rosé, en ook deze keer duiken allerhande problemen op.

De Meilandjes zijn ondertussen al enkele jaren vaste kost op de televisie. In 2019 verscheen het eerste seizoen van Chateau Meiland en dat bleek al snel een hit te zijn. De laatste jaren is de populariteit van de familie Meiland wel enigszins gedaald. Zo wordt er zo goed als niet meer aan “wijnen, wijnen, wijnen” gedaan. Bovendien begint Chateau Meiland er meer en meer uit te zien als een reclameblok voor alles wat de Meilandjes verkopen en te huur aanbieden. Dat alles heeft ook een grote invloed op de kijkcijfers van de reeks, maar toch zitten we ondertussen al aan het negende seizoen.

De Meilandjes

Na een chateau in Frankrijk, een nieuw huis in het Oosten van Nederland en een verhuis naar de Nederlandse kust is het nog steeds niet gedaan voor de familie Meiland. Ondertussen zijn Martien, Erica en Maxime namelijk bezig met Code Rosé, een eigen pension.

In werkelijkheid is dat pension al open, maar de makers van Chateau Meiland volgden de familie tijdens de verbouwingen en dat kan je nu dus zien in een nieuw seizoen van het populaire programma. In een preview van Chateau Meiland zien we hoe bij die renovatie een wespennest opduikt. En als Martien beseft dat hij die niet kan gebruiken voor honing, moet er op zoek gegaan worden naar een oplossing.

Bekijk het fragment uit Chateau Meiland hier of via deze link:

Chateau Meiland is vanaf 28 januari elke zondag te zien op Play4 en GoPlay.

Meer
Lees meer...