Chris Evans reageert voor het eerst na onopzettelijke naaktfoto

Chris Evans
EPA-EFE/RINGO CHIU

Dit weekend postte de Amerikaanse acteur Chris Evans per ongeluk een naaktfoto op zijn Instagram-account. De Avengers-acteur verwijderde de foto onmiddellijk.

Maar tegen die tijd ging de foto het internet al rond. Evans kon er gelukkig al om lachen en grapte erover op Twitter.

Verkiezingen

Binnenkort zijn het verkiezingen in Amerika en veel sterren gebruiken daarom hun platform om fans te overtuigen om te gaan stemmen. En dat doet Chris Evans nu ook.

In een Tweet verwijst hij naar de gebeurtenis van dit weekend en hoeveel reacties die ondertussen al kreeg. Maar in plaats van een negatieve opmerking te plaatsen, grapte de ster over de situatie. “Nu ik je aandacht heb … STEMMEN 3 november!!!”

Steve Rogers

Chris Evans begon zijn acteercarrière in 2000 met de films The Newcomers en Opposite Sex. Maar Evans werd vooral bekend door zijn rol als Steve Rogers in de Captain America-franchise. Die begonnen in 2011 en hebben sindsdien al tien films. En in 2014 regisseerde hij de film Before We Go. Voor zijn prestaties won Evans tal van awards. Zo won hij in 2011 zijn eerste Scream Award voor beste superheld in Captain America: The First Avenger. Twee jaar later won hij de MTV Movie & TV Awards voor beste gevecht in The Avengers.

In 2015 werd hij verkozen tot favoriete filmacteur op de People’s Choice Awards voor Captain America: The Winter Soldier. Datzelfde jaar kreeg Evans een Teen Choice Award voor beste scène uit Avengers: Age of Ultron. Het jaar erna won hij die prijs weer voor favoriete Sci-Fi/Fantasy-acteur in Captain America: Civil War. Voor diezelfde film kreeg hij in 2017 een Kids’ Choice Award voor favoriete Butt-Kicker. Ten slotte kreeg hij twee jaar geleden de Broadway.com Audience Award voor zijn deelname aan het toneelstuk Lobby Hero.

Gesponsorde artikelen