Disney lost nieuwe teaser ‘Mulan’: Christina Aguilera zingt titelsong

Christina Aguilera zingt titelsong 'Mulan'- Disney lost kleine teaser
YouTube

Eind deze maand komt de live action-versie van de Disney-film Mulan eindelijk uit. Fans wachten al maanden op de release, en Disney blijft teasers droppen. Vandaag deelde Disney wellicht het laatste voorsmaakje, inclusief muziek van Christina Aguilera.

Op 25 maart komt de live action-remake van Mulan in de zalen. Ook voor deze film koos Disney voor relatief onbekende acteurs, en zal het verhaal ook verschillen van het origineel. Dat zorgde voor een aantal verontwaardigde reacties, maar toch zijn de verwachtingen hoog gespannen. Vandaag heeft Disney een laatste teaser gedropt, mét nieuwe song Loyal Brave True.

Niet de eerste keer

In de teaser is de song al even te horen, maar daarnaast heeft Disney de titelsong ook apart geüpload. De song heet Loyal Brave True, en is ingezongen door Christina Aguilera. Het is een krachtige ballad, en met teksten als: “Over mijn schouder zie ik een scherper beeld. Allemaal voor m’n familie, zij zijn de reden dat ik adem”, past het lied exact bij de persoonlijkheid van Mulan. Het feit dat Christina Aguilera de song inzingt, is voor velen een leuke verrassing. De zangeres zong namelijk in de originele animatiefilm al de titelsong Reflection.

In een tweet van Christina Aguilera zelf verklapt de zangeres dat ze naast Loyal Brave True ook een nieuwe versie van Reflection zal maken en is ze heel enthousiast over het avontuur. “Mulan is zo een groot en speciaal deel geweest van mijn leven. Dit is daar een mooi vervolg op.” Wij zijn alleszins benieuwd naar het volledige resultaat!

De volledige song kan je hier beluisteren:

Gesponsorde artikelen