‘Citadel: Diana’ van Prime Video krijgt eerste teaser trailer

Prime Video breidt volgend jaar zijn Spyverse verder uit. Nadat het eerste seizoen van Citadel afgelopen was, kwam de streamingdienst van Amazon met het nieuws dat er in 2024 een Italiaanse spin-off volgt. Citadel: Diana heeft nu ook eerste teaser trailer gekregen.

Met Citadel heeft Prime Video een zeer groots opgezette franchise gestart. De reeks fungeert als basis van de zogenaamde Spyverse die de streamingdienst heeft opgezet. Daarnaast komen er ook heel wat lokale spin-offs in andere talen. Die bekijken is op zich niet nodig om het verhaal te kunnen volgen, maar helpen je wel om de zeer gelaagde wereld van Citadel beter te begrijpen.

We vernamen eerder al dat er een Indiase spin-off in productie is, met Bollywood-acteur Varun Dhawan als hoofdrolspeler. Het is voorlopig wel niet bekend wanneer die reeks te zien zijn zal zijn.

Citadel: Diana

De eerste spin-off die op Prime Video zal verschijnen is namelijk de Italiaanse. Dat heeft de streamingdienst zelf aangekondigd na de laatste aflevering van Citadel. Deze aankomende reeks kreeg de naam Citadel: Diana. Matilda De Angelis (Italian RaceThe Undoing) zal erin de hoofdrol spelen. 

Het is ook zij die we grotendeels aan het werk zien in de eerste teaser trailer van Citadel: Diana die Prime Video deelde. Die bestaat uit korte beelden van hoofdrolspeelster Diana op de tonen van Mad World. De teaser eindigt met de zin “Betrayal is tradition“, ofwel “Verraad is een traditie”. Veel kunnen we voorlopig niet afleiden uit die teaser, behalve dat ook Citadel: Diana veel actie zal bevatten.

Bekijk hier de teaser van Citadel: Diana:

Meer
Lees meer...