Comedyspecial ‘Pete Davidson: Turbo Fonzarelli’ verschijnt volgende week op Netflix

De volgende comedyspecial op Netflix komt eraan. De streamingdienst deelde namelijk zojuist een korte trailer voor de special Pete Davidson: Turbo Fonzarelli, die vanaf volgende week dinsdag 9 januari te zien zal zijn.

Netflix zet de laatste jaren onder de naam ‘Netflix is a Joke‘ fors in op comedy. Op dat vlak is het de laatste tijd opnieuw zeer druk bij de streamingdienst. Zo verscheen halverwege november Matt Rife: Natural Selection, een special die al snel voor veel ophef zorgde door een mop over huiselijk geweld. Niet veel later kwam Matt Rife ook met heel wat andere zaken in opspraak. Op Kerstmis volgde dan Ricky Gervais: Armageddon en ook daarop kwam kritiek door omstreden woordgebruik.

Pete Davidson

Ondanks al die controverse waren beide specials wel een groot succes, en dat wordt ook verwacht van Pete Davidson: Turbo Fonzarelli. De 30-jarige Amerikaanse comedian en acteur is zeker niet door iedereen even geliefd, maar heeft wel een trouwe fanbase. Zo scoorde hij bijna vier jaar geleden ook met zijn vorige Netflixspedial Alive From New York.

Ook in Turbo Fonzarelli zal Pete Davidson zich niet inhouden. “Van zijn jeugdliefde voor Leonardo DiCaprio tot het verontrustende geschenk dat hij kreeg van een stalker: comedian Pete Davidson gaat los in deze stand-upspecial”, klinkt het bij Netflix.

Bekijk hier de trailer van Pete Davidson: Turbo Fonzarelli:

Pete Davidson: Turbo Fonzarelli is vanaf dinsdag 9 januari 2024 te streamen op Netflix. Zoek je iets anders om te bekijken? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...