Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez delen tragisch nieuws over hun babyzoontje

Topvoetballer Cristiano Ronaldo en zijn vriendin, Georgina Rodríguez, deelden zopas heel erg droevig nieuws. Het koppel was in blijde verwachting van een tweeling. Helaas meldden ze nu op sociale media dat één van hun kindjes, een babyjongentje, is overleden. Hun dochtertje zou wel nog in leven zijn.

Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez kondigden zonet zeer tragisch nieuws aan op hun sociale media.

Groot verlies

“Het is met onze diepste spijt dat we moeten aankondigen dat onze babyjongen is overleden”, luidde hun gezamenlijke verklaring. “Het is de grootste pijn die een ouder kan voelen. Alleen de geboorte van ons babymeisje geeft ons kracht om dit moment met enige hoop en geluk te beleven. We willen de artsen en verpleegkundigen bedanken voor al hun deskundige zorg en steun. We zijn allemaal kapot van dit verlies en we vragen om privacy in deze zeer moeilijke tijd. Onze baby jongen, je bent onze engel. We zullen altijd van je houden.”

Naar aanleiding van het droevig nieuws heeft ook Manchester United, de voetbalclub van Ronaldo, een verklaring vrijgegeven op sociale media. “Jouw pijn is onze pijn. We sturen liefde en kracht naar jou en de familie in deze tijd”, staat daarin te lezen.

Hoe de toestand van de pasbevallen Rodriguez en het overlevende kindje, een dochtertje, nu is, is onbekend.

De Ronaldo kinderen

Het hartverscheurende nieuws komt bijna zes maanden nadat het stel bekendmaakte dat ze in blijde verwachting waren van een tweeling. Hierdoor zou Ronaldo vader worden van al zes kinderen. “Blij om aan te kondigen dat we een tweeling verwachten”, schreef het paar in oktober op Instagram. “Onze harten zijn vol liefde, we kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten #blessed.”

De aankomende tweeling zouden niet enkel al het vijfde en zesde kind in de familie van de voetballer zijn, maar ook al het tweede paar tweelingen. Ronaldo werd voor het eerst vader in 2010, toen hij zijn zoon Cristiano Jr., nu 11, verwelkomde. In juni 2017 bevestigde hij de komst van de tweelingzoon en -dochter Mateo en Eva, allebei 4. Die zouden verwelkomd zijn via een draagmoeder. Kort daarna bevestigde Ronaldo dat zijn vriendin, Rodríguez, zwanger was. Ze beviel van hun eerste kind samen, dochter Alana (3), in november van 2017.

Meer
Lees meer...