Documentaire ‘Soy Georgina’ over vriendin Cristiano Ronaldo staat nu op Netflix

De meeste mensen zullen haar wellicht beter kennen als ‘de vrouw van’, maar daar zal vanaf vandaag gegarandeerd verandering in komen. De 28-jarige Georgina Rodríguez vierde dit jaar haar verjaardag namelijk op een heel speciale manier: met een gloednieuwe Netflix-documentaire over zichzelf. De show, die gepast Soy Georgina (Ik ben Georgina in het Nederlands) heet en vanaf nu op Netflix staat, toont ons wie deze bekende voetbalvrouw écht is.

Wie kan er ooit zeggen dat ze als verjaardagscadeau een eigen documentaire op Netflix hebben gekregen? Bijna niemand waarschijnlijk, maar toch kreeg Georgina Rodríguez net dat op haar verjaardag dit jaar. Met meer dan 28 miljoen volgers op Instagram, is ze onder andere model, moeder, influencer, zakenvrouw, danseres en zoals de meesten wel weten de partner van de wereldbekende voetballer Cristiano Ronaldo.

De documentaire

Bron: Netflix

De Netflixreeks Soy Georgina is een emotioneel en diepgaand portret van de vrouw achter de covers, de foto’s, de verhalen en de grote krantenkoppen. De documentairereeks zal alle aspecten van het leven van Georgina Rodríguez onthullen, van de meest publieke en bekende tot de meest persoonlijke. We zullen haar dagelijks leven met haar beleven, haar moederschap, haar relatie, haar reizen, haar feestjes … We zullen te weten komen wie Georgina Rodríguez werkelijk is, naast enkel de vriendin van een megabekende voetbalster.

Het leven van Georgina ziet er gewoonweg uit als een droom, zoals ze ook zelf zegt in de trailer. Maar hoewel ze nu bekend is als de vrouw van Cristiano Ronaldo, een van de bekendste en rijkste voetballers ter wereld, was dat ooit helemaal anders. Georgina leidde namelijk niet altijd het glamoureuze leventje waarmee we zullen kennismaken in de documentaire.

De enige, echte Georgina

Ze werd geboren in Buenos Aires in Argentinië, maar groeide op in Spanje. In 2011 verloor ze haar moeder aan een auto-ongeluk, terwijl haar vader, toevallig een ex-voetballer, tien jaar doorbracht in de gevangenis voor drugssmokkel en later op 71-jarige leeftijd overleed in 2019, schrijft RTL nieuws. Hierdoor trok Georgina, toen nog als zeventienjarig meisje, naar het Verenigd Koninkrijk om te werken als nanny. In 2015 besloot ze om terug te keren naar Spanje, waar ze een job kon bemachtigen in een Gucci-winkel. Dé plek waar ze haar huidige, grote liefde tegenkwam: Cristiano. En de rest is geschiedenis.

De voetbalvrouw deelde op haar Instagram ook een teaser met haar volgers, waar we haar in verschillende fabuleuze en extravagante outfits zien schitteren. De Spaanse is namelijk, als het nog niet duidelijk genoeg was, verzot op mode. We horen haar ook nog zeggen: “Veel mensen kennen mijn naam, maar slechts een paar weten wie ik echt ben.” Een zin die de gehele documentaire eigenlijk perfect omvat.

Verwacht in de documentaire dus om een andere, tot nu toe zelfs nog onbekende, kant te zien van Georgina. En indien je enkel wil kijken omdat je fan bent van haar vriend, Ronaldo, is er goed nieuws want uiteraard krijgen we ook hem te zien. Het koppel heeft samen al een dochtertje Alana, maar de voetballer heeft nog drie andere kinderen. En alsof het gezin niet nog drukker kon worden, is er zelfs nog meer aanvulling op komst, want Georgina is zwanger van een tweeling.

Bekijk hieronder de officiële trailer van Soy Georgina:

De docu over Georgina Rodriguez staat vanaf vandaag, 27 januari 2022, op Netflix. Niets voor jou? Check dan eens deze lijst.

Meer
Lees meer...