Damiano uit ‘Blind Getrouwd’ stapt in het huwelijksbootje in Italië

Meer dan vijf jaar na zijn deelname aan Blind Getrouwd is Damiano Fiore opnieuw in het huwelijksbootje gestapt. De voormalige deelnemer deed dat in Italië, het land van zijn roots, met Natalia ‘Nati’ Dabrowski, met wie hij al zo’n twee jaar samen is.

In 2018 – in het derde seizoen van het programma – was Damiano een van de meest opvallende deelnemers in Blind Getrouwd op VTM. Nog voor het programma begonnen was, ontdekten mensen namelijk dat hij 20 jaar ervoor al eens had deelgenomen aan Blind Date. In 2002 waagde hij dan weer zijn kans bij Mister Belgium.

En ook tijdens Blind Getrouwd viel veel kijkers vooral het lichaam van Damiano Fire op. De connectie met zijn toenmalige vrouw Wendy was echter van bij het begin ver te zoeken. Langzaam nam de kritiek op Damiano dan ook toe, vooral omdat hij heel weinig moeite deed. Zo was er een beruchte scène waarin Wendy op het strand in bikini ging liggen en haar man niet eens opkeek.

Italië

De twee bleken dus duidelijk niet gemaakt voor elkaar en bleven aan het einde van Blind Getrouwd dan ook – tot verrassing van niemand – niet getrouwd. Maar iets meer dan 2 jaar geleden vond de Limburger bij Natalia Dabrowski wel de liefde. De twee leerden elkaar kennen tijdens een yogasessie en hadden dus duidelijk dezelfde passies, want beiden zijn ook veel bezig met gezonde voeding.

De liefde tussen Damiano en Nati bleef groeien en eind vorig jaar vroeg de Limburger zijn vriendin ten huwelijk. Dat deed hij in Italië, en het was ook daar dat de twee uiteindelijk elkaar het jawoord gaven. Dat deden ze in een romantisch kerkje, waarna ze ook foto’s lieten nemen in een kleine fiat, op een Vespa en in een bootje.

Damiano-trouw-Instagram-1690193468
Bron: Instagram
Meer
Lees meer...