‘De Bachelor’: Hoe gaat het nu in de liefde met Sanne?

Sanne was een van de vrouwen die in De Bachelor indruk wist te maken op Fabrizio Tzinaridis. Uiteindelijk viel de Nederlandse net voor de finale af. Die beslissing kwam hard aan bij Sanne, die dan ook al even niet meer met daten bezig is. Dat vertelde ze recent zelf in een interview met Linda.

Sanne was een van de vier deelneemsters waarmee Fabrizio kuste tijdens De Bachelor en een van de drie waarmee hij tijdens de dreamdates seks had. Aan die uitgebreide date in Amsterdam hield Sanne zelf een zeer goed gevoel over. Dat ze uiteindelijk toch geen roos kreeg vlak voor de finale kwam dan ook hard aan. Sanne en Fabrizio hadden dan ook twee maanden geen contact na het programma. Ondertussen horen ze elkaar opnieuw wekelijks, op een vriendschappelijke manier.

“Werd gék van alle opmerkingen”

Sowieso was de periode waarop De Bachelor op televisie te zien was zeer intens voor de Amsterdamse. “Ineens word ik overal herkend. Dat is heel intens en had ik niet verwacht. De Bachelor zou alleen in België worden uitgezonden, dus dat vond ik wel veilig. Vervolgens kwam het ook op Videoland (een Nederlandse betaalzender, red.)”, legt Sanne uit in Linda, via Love Reality.

“Als ik nu in mijn joggingpak met mijn dochter in de supermarkt sta, spreken mensen me ineens aan. Vaak denk ik dan: ‘Hen ik ze? Oh nee, dit komt door De Bachelor natuurlijk’. Of laatst, toen ik uit was in een club in België, ben ik hooguit een half uur binnen geweest. Ik werd gék van alle opmerkingen”, gaat ze verder. “Daarom ben ik wel blij dat het voorbij is en ik weer verder kan met mijn leven.”

Daten?

Door die drukte zit daten er voor Sanne voorlopig dan ook niet in. “Ik focus me nu lekker op de podcast Amsterdamse Mokkels die ik maak met Yaël (een goede vriendin van Sanne die in Nederland deelnam aan De Bachelor, red.) en geniet gewoon. Met daten ben ik dus niet bezig. Het is even genoeg. Ik wil verder met mijn leven”, besluit ze.

Luister hier naar de eerste aflevering van de podcast van Sanne:

Meer
Lees meer...