‘De Bachelor’: Sanne vertelt over deelname en hoe haar contact met Fabrizio nu is

Sanne was een van de drie vrouwen in De Bachelor waarmee Fabrizio op dreamdate ging. Daar hadden de twee een zeer leuke tijd, maar toch greep de Nederlandse nipt naar de finale. Dat kwam toen voor haar als een shock over, al kijkt ze daar nu anders op terug. Toch is haar ervaring uit De Bachelor zeker niet allemaal positief.

“Ik zag het gewoon echt niet aankomen, we hadden zulke goeie gesprekken. De manier waarop het ging, vond ik ook niet prettig. Hij vertelde iets over Madieke en toen was het: ‘doei Sanne’. Ik wist ook niet dat zij zo’n klik hadden, Madieke vertelde nooit zoveel over hun dates”, blikt Sanne terug op haar afscheid in de voorlaatste aflevering van De Bachelor in gesprek met Linda, via Love Reality.

“Maar toen ik het op televisie zag, was die klik obvious natuurlijk. Toen begreep ik het wel. Maar ik was wel boos over het afscheid nemen. We hebben twee maanden geen contact gehad en toen stuurde hij me een excuusmail, over hoe alles was gelopen. We hadden het zo leuk gehad samen, het was echt een mooie mail. Sindsdien hebben we wekelijks contact op vriendschappelijke basis.”

Kutsfeer

Sanne was een van de vier deelneemsters waarmee Fabrizio kuste tijdens De Bachelor en een van de drie waarmee hij tijdens de dreamdates seks had. Vooral dat eerste zorgde voor heel wat wrevel in de groep tijdens de opnames. Sanne kuste namelijk met Fabrizio op hun eerste date samen en kort nadat hij ook met Phaedra had gekust. Volgens de Nederlandse was er echter al veel eerder spanning in de groep tussen de vrouwen.

“Het was verschrikkelijk. Met Fabrizio alleen was het leuk, hoor. Ik volgde hem al een tijdje op social media, toen ik zag dat hij de Belgische bachelor zou zijn. Ik vond ‘m altijd al een leuke gozer, dus ik gaf me op. Maar dat we vervolgens met z’n allen achter één man aan moesten gaan … Dat ging echt tegen mijn principes in”, legt ze uit.

“Door vertragingen met mijn vlucht kwam ik pas anderhalve dag na de rest toe. Daardoor viel ik direct buiten de groep. Vervolgens zoende ik met Fabrizio nadat Phaedra dat had gedaan en toen kwam er helemaal een kutsfeer. Bij de Nederlandse Bachelor was de sfeer altijd leuk, dat hoorde ik ook van mijn beste vriendin Yael, die daaraan meedeed. Maar bij ons gunde niemand elkaar wat. Veel meiden vonden het ook echt niet kunnen, zoenen op een eerste date”, gaat Sanne verder.

“Margaux is zo’n schatje”

“Nederlanders zijn heel direct. Als Madieke bijvoorbeeld iets had, dan vertelde ze dat gewoon tegen mij. Of we spraken elkaar aan. De Belgische meiden waren meer van het roddelen. Zo had Vanessa tegen Fabrizio gezegd dat Margaux nog bij haar ex woonde. Maar dat was helemaal niet waar. Margaux is ook zo’n schatje, trouwens”, klinkt ze positief over haar voormalige ‘concurrente’.

“Vanessa had ook tegen hem gezegd dat ik aan de alcohol zat. Helemaal niet waar. Tuurlijk, af en toe een drankje vind ik wel lekker. Maar verder niet. Ik werd ook echt neergezet als een soort losgeslagen meid. Dat vond ik niet leuk voor mijn kinderen. Joh, ik ben moeder, ik werk vijf à zes dagen per week. Zo ben ik helemaal niet”, besluit Sanne, die hier vertelt over haar liefdesleven na De Bachelor.

Meer
Lees meer...