Dé (film)kus van het jaar: die van Blake Lively en Anna Kendrick!

Dé (film)kus van het jaar: die van Blake Lively en Anna Kendrick!

‘Pitch Perfect’-ster Anna Kendrick en ‘Gossip Girl’ Blake Lively hebben hun nieuwste film, de thriller ‘A Simple Favor’, behoorlijk wat publiciteit bezorgd. Niet omdat ie zo eng is, of omdat ze er een vreemde rol krijgen, maar omdat de twee elkaar in de film wel van héél dichtbij leren kennen. 

Al van A Simple Favor gehoord? De nieuwste thriller, met in de hoofdrollen Blake Lively (toch een beetje voor altijd Serena Vander Woodsen uit Gossip Girl) en Anna Kendrick (die haar Pitch Perfect-imago van zich af probeert te schudden) komt binnenkort in de zalen. De fans van de dames kijken met argusogen uit naar de releasedatum, want in de film zouden de twee elkaar de filmkus van het jaar geven.

Is het echt cheaten?

Blake Lively, die ook op Instagram-promo voerde voor de film, heeft natuurlijk ook een Twitter en Instagram-creatieve man: Ryan Reynolds. Om toch even te laten weten dat manlief het niet erg vond dat Lively even een onderonsje met Kendrick organiseerde, tagde ze haar man dan ook maar in een gesprek.

Getty

“Anna Kendrick is de hetere, vrouwelijke(re) versie van mijn man. Dus zou het ééééécht tellen als cheaten?”, klonk het op Instagram. Daar had Anna Kendrick dan weer een goede comeback op. “Blij dat we dit eindelijk in het openbaar brengen. Hij mocht Deadpool hebben, hij kan me dit geven.”

Uiteraard mocht een antwoord van de koning van de sociale media niet ontbreken. “De meest ambitieuze crossover ooit: ik zal jullie missen.” (Bekijk hier nog even snel even de grappigste stoot van Ryan Reynolds.)

Muntjes voor het kussen

Of de kus tussen Anna en Blake echt zo intens was, valt te betwijfelen. Uiteindelijk moeten acteurs regelmatig doen of ze iemand willen kussen en dat ook echt doen. Maar Anna Kendrick liet wel weten dat het “de friste filmkus ooit was.” Blijkbaar zochten zowel zij als Blake onmiddellijk naar de muntjes voor dé kus werd opgenomen. “Dat heb ik een man nog nooit weten doen”, zegt Anna daarover. Duidelijk het begin van een goede relatie!

A Simple Favor komt in de zalen op 18 september 2018. Kijk hier naar de trailer!

Gesponsorde artikelen