De Jonas Brothers maken na zes jaar een comeback met ‘Sucker’

De Jonas Brothers maken na zes jaar een comeback met ‘Sucker’

De Jonas Brothers hebben een nieuw nummer! Na zes jaar stilte zijn de broers opnieuw te bewonderen in de videoclip van ‘Sucker’. In de video zijn ook de wederhelften van de Jonas Brothers te zien.

They’re back! De Jonas Brothers hebben na zes jaar een nieuw nummer uitgebracht. Sucker is sinds middernacht Amerikaanse tijd te beluisteren én te bekijken. Inderdaad, het liedje kreeg onmiddellijk een videoclip en niet zomaar één. In de video zijn de broers Joe, Nick en Kevin te zien met hun vrouwen en verloofden. (Het is oké, onze tienerharten zijn ook gebroken.)

Instagram

Joe, Nick en Kevin Jonas kondigden zelf hun comeback aan via een nieuw Instagramaccount. Het account staat nog geen dag online en heeft al bijna twee miljoen volgers! De eerste post is een foto voor de release van Sucker en daarna volgt een filmpje in de auto met James Corden.

Oh, how the tables have turned

De Jonas Brothers zouden natuurlijk zichzelf niet zijn, als ze daar geen mopje bij zouden maken. De broers postten namelijk ook een echt throwback-filmpje:

Het originele filmpje is al meer dan tien jaar oud en ja, dat kan je herbekijken (lange haren inclusief!).

Toen Sucker officieel te zien was, lieten Joe, Nick en Kevin dat ook nog eens weten via sociale media. Ze postten een teaser met daarbij de woorden “We hebben echt de tijd van ons leven gehad toen we deze video opnamen in Engeland met onze familie”. Yup, Sophie Turner, Priyanka Chopra en Danielle Deleasa schitteren mee in de video van het nieuwe nummer van hun mannen!

DIT IS ‘M DAN!

De Jonas Brothers kregen ook heel wat positieve commentaar van bekende collega-muzikanten, zoals The Chainsmokers:

Meer fantastische herinneringen aan je tienerjaren? Dit zijn onze favoriete Jonas Brothers-video’s:

Gesponsorde artikelen