‘De Luizenmoeder’ seizoen 2 vanaf januari 2020 op VTM: islamitische ouders en knotsgekke problemen

Op 8 januari gaat op VTM het tweede seizoen van De Luizenmoeder van start. De nieuwe afleveringen worden tien weken lang uitgezonden, elke woensdagavond rond 20 uur 35. Goed nieuws om je kater te doorstaan: de eerste aflevering is vanaf 1 januari al te zien op VTM GO.

De plot: in basisschool De Akker breekt een nieuw schooljaar aan. We krijgen al vertrouwde personages terug te zien. Hannah – gespeeld door Lynn Van Royen – is tot klassenmoeder gepromoveerd, wat de relaties tussen de ouders helemaal in de war gooit.

Knotsgekke problemen

VTM

In seizoen twee van De Luizenmoeder komt de directie met een nieuw veiligheidsbeleid op de proppen. Ook zorgt een klimaatactie voor heel wat problemen, net als commotie rond de kerstviering en het paasfeest. Daarnaast neemt juf Chantal – gespeeld door Katelijne Damen – na jaren trouwe dienst, afscheid van De Akker.

Islamitisch koppel

VTM

Professor T.-acteur Issam Dakka en humoriste Serine Ayari vervolledigen de cast. Ze spelen een traditioneel Marokkaans koppel. Het feit dat ze openlijk islamitisch zijn, gaat er bij andere ouders moeilijk in. De vooroordelen waarmee de nieuwkomers geconfronteerd worden, staan in scherp contrast met wie ze echt zijn.

Meer
Lees meer...