‘De Mol’: Zo ging het er achter de schermen aan toe tijdens het familiebezoek

De Mol kreeg afgelopen zondag tijdens de zesde aflevering nog maar eens af te rekenen met pech. De aflevering daarvoor verliep alles gelukkig wel zonder problemen tijdens het familiebezoek. Hoe het er daar aan toe ging achter de schermen kan je nu zien in een extra video die Play4 zojuist deelde.

Ook na tien seizoenen zijn er in De Mol nog steeds enkele vaste tradities, hoeveel pech de productie ook meemaakt. Een van die tradities is het familiebezoek. Dat gebeurt ieder seizoen tijdens de vijfde aflevering, als er nog zes kandidaten in het spel zitten.

Tijdens de uitzending van die aflevering iets meer dan een week geleden konden we de kandidaten met hun bezoekers vooral in actie zien tijdens de opdracht. Maar uiteraard was er ook daarnaast tijd om bij te praten. Dat gebeurde onder andere ’s avonds tijdens het gezamenlijke etentje.

Voetballer Sven en barvrouw Uma

In een extra fragment van Play4 op YouTube met beelden die niet op televisie te zien waren, zien we hoe Gilles De Coster de bezoekers uithoort. Zo komen we onder andere te weten dat de broer van Sven een café heeft. Hij biedt meteen ook een stageplaats aan aan Uma, die hoopt zelf een café te openen als ze De Mol wint.

Ook over zijn broer Sven komen we dingen te weten. Zo blijkt die de sterspeler te zijn van de voetbalploeg waarvan zijn broer coach is. Dat statuut is blijkbaar wel niet voldoende om niet af en toe op de bank te worden gezet.

Bekijk hier de extra beelden uit De Mol:

De Mol is elke zondag om 19.50 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles over De MolWord dan lid van onze Facebookgroep!

Meer
Lees meer...