‘De Mol: Behind The Scenes’ toont asociale reis van de kandidaten naar Sicilië

Gisteren kregen we in de eerste aflevering van De Mol te zien hoe de kandidaten hun eerste dagen in Sicilië beleefden. Maar het avontuur startte eigenlijk al een dag eerder, heel vroeg in de ochtend. In De Mol: Behind The Scenes krijgen we te zien hoe de kandidaten asociaal aan het avontuur begonnen.

Je hebt het je misschien al eens afgevraagd: hoe komt het dat de kandidaten van De Mol elkaar totaal niet kennen bij het begin van de eerste opdracht, terwijl ze wel samen naar de bestemming zijn gereisd en naar de locatie van de opdracht zijn gebracht. In De Mol: Behind The Scenes krijgen we te zien hoe dat precies in z’n werk gaat.

Fifty Shades of Grey-blinddoeken

De reis begon op de luchthaven van Zaventem op een onmenselijk vroeg uur. We zien online reporter Kelly, samen met de rest van de crew, waaronder oud-mol Gilles Van Bouwel afzakken naar de luchthaven waar ze de kandidaten verwelkomen. Die weten niet waar de reis naartoe gaat en vooral Michaël en Coco hadden zich duidelijk voorbereid op een koude bestemming.

Tijdens de reis mogen de kandidaten elkaar nog niet zien en dus moeten ze asociaal reizen. Op het vliegtuig gebeurt dat (behalve voor wie een dutje wil doen) nog zonder blinddoek. Maar van zodra ze afstappen van het vliegtuig en de bus nemen naar het hotel, worden de deelnemers geblinddoekt en mogen ze niets meer zeggen. Sommigen kregen daarbij zelfs een bijzondere blinddoek van Fifty Shades of Grey. Ze krijgen vervolgens elk een eigen hotelkamer en de dag nadien worden ze opnieuw geblinddoekt vervoerd naar de locatie van de eerste opdracht.

Daar aangekomen worden de kandidaten dus ook geblinddoekt op hun plaats op de boot gezet of gehangen. Het is dus duidelijk dat er aan de eerste opdracht van De Mol heel wat voorafging.

Bekijk hier hoe de kandidaten naar Sicilië reisden.

De Mol is elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay. In De Mol: Behind The Scenes kan je na de aflevering extra beelden van achter de schermen bekijken.

Wil je op de hoogte blijven over alles van De Mol. Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2024: Alle hints en tips’.

Meer
Lees meer...