‘De Mol’: Inschrijvingen volgend seizoen zijn nu geopend

We weten nog maar net wie de mol van het elfde seizoen is, maar we weten nu al dat het programma nog een twaalfde seizoen zal krijgen. En de inschrijvingen voor dat seizoen zijn nu al geopend.

Heb je na het zien van de finale van De Mol zin gekregen om zelf het avontuur aan te gaan? Dan is dit misschien jullie moment. Want de inschrijvingen voor het twaalfde seizoen van De Mol zijn vanaf nu geopend.

Inschrijven

Je inschrijven voor het twaalfde seizoen van De Mol kan vanaf nu via de website van GoPlay. Daar zal je zoals gewoonlijk een vragenlijst moeten invullen en een korte video moeten insturen, waarna het selectieproces kan beginnen. En misschien wordt jij dan wel gekozen als kandidaat of zelfs als mol en opvolger van Commy.

We leerden enkele weken geleden al dat de makers van De Mol al weten waar het volgende seizoen zich zal afspelen. Maar voor ons zal dat nog tot volgend jaar een raadsel blijven, tenzij je natuurlijk geselecteerd wordt voor het twaalfde seizoen, want dan weet je dit najaar al waar de reis naartoe zal gaan. Want dan zal je er natuurlijk zelf bijzijn.

Volgende week is er nog een laatste aflevering van De Mol waarin we te zien krijgen hoe Commy alles wist te saboteren. Deze aflevering is op zondag 14 mei om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...