‘De Mol’: Dit zijn jullie hoofdverdachten vóór de start van de eerste aflevering

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van De Mol van start. De kandidaten van dat seizoen, dat al het tiende is van het programma, werden vorige week in Café De Mol voorgesteld. Daarom kon je dus nu al een prematuur gokje wagen op wie de mol is.

In onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘ stelden we deze week de vraag wie volgens onze groepsleden de mol is. En daarbij stak één kandidate met kop en schouders boven de rest uit.

Anke

Anke De Mol
Play4

Er is een duidelijke hoofdverdachte bij de leden van onze Facebookgroep en dat is Anke. Met maar lieft 39,2 procent van de stemmen staat zij afgetekend op één voor de start van het nieuwe seizoen. De 32-jarige mama van twee schattige kindjes werkte vroeger als rechercheur en die eigenschappen zouden uiteraard van pas komen als mol.

Andere kandidaten die verdacht zijn, zijn Kempenaren Bert en Yens. Zij staan wel een heel eind verder dan Anke, met elk 12,9 procent van de stemmen. Helemaal onderaan staan Gretel, Nele en Toon. Zij kregen elk 3,8 procent van de stemmen. Wij zijn alvast benieuwd of deze grafiek er na de aflevering al helemaal anders zal uitzien!

Bekijk hier het overzicht van alle stemmen:

De Mol verdachten newsmonkey
newsmonkey

Wil je volgende week graag meestemmen en op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘.

De Mol is vanaf zondag 20 maart elke week te zien om 19.50 uur op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...