‘De Mol’: Teaser toont hoe kandidaten inpakken voor onbekende bestemming

Vanavond is het eindelijk zover: dan gaat het tiende seizoen van De Mol van start. Dat seizoen speelt zich af op de Canarische Eilanden, maar dat wisten de kandidaten natuurlijk niet op voorhand. In een nieuwe teaser krijgen we te zien hoe ze inpakken voor de voor hen nog onbekende bestemming.

Inpakken om op reis te vertrekken, dat brengt natuurlijk altijd wat stress met zich mee. Maar wanneer de bestemming van je reis onbekend is, maakt dat het inpakken natuurlijk extra moeilijk. In een nieuwe teaser voor De Mol krijgen we te zien hoe de kandidaten inpakken voor het avontuur, terwijl ze nog niet weten waar de reis naartoe gaat.

Inpakken

Voor de tien deelnemers (negen kandidaten en één mol) op reis kunnen vertrekken, moeten ze natuurlijk hun koffers inpakken. In een nieuwe video krijgen we te zien hoe iedereen thuis alles in z’n koffer probeert te proppen.

Iedereen heeft andere prioriteiten bij het inpakken. Zo is Gretel haar dikke trui niet vergeten en heeft Philippe een broek voor elke mogelijke situatie. De Limburgse Emanuelle kan dan weer niet vertrekken zonder haar versleten geluksschoenen. Bert heeft alvast een stevige riem bij “voor wanneer hij mensen moet ondervragen”. Jonge ouders Anke en Sven hebben dan weer andere prioriteiten. Zij proberen allebei hun kinderen mee te smokkelen in hun koffer.

Een van de tien kandidaten weet natuurlijk al lang waar de reis naartoe gaat en wat voor kleren hij of zij dus zeker niet mag vergeten. Kunnen jullie al achterhalen wie er voorkennis heeft?

Bekijk hier de teaser voor de eerste aflevering van De Mol:

De Mol is vanaf zondag 20 maart welke week om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Wil je graag op de hoogte blijven van alles over De MolWord dan lid van onze Facebookgroep!

Meer
Lees meer...