‘De Mol’: Dit zijn jullie verdachten na aflevering 2

Zondag is het al tijd voor de derde aflevering van De Mol. Daarbij is de groep uitgedund tot acht kandidaten. En daarbij zijn opnieuw enkele nieuwe hoofdverdachten naar voren gekomen. Dit zijn de hoofdverdachten van de leden van onze Facebookgroep.

Hopelijk zijn jullie na een weekje al wat bekomen van het tragische dubbele afscheid in De Mol. Niet één maar wel twee van onze favoriete deelnemers moesten in een keer het spel verlaten. Zonder Toon en Jens zijn er nu nog acht kandidaten over en één van hen is de mol. Dit zijn de hoofdverdachten in onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘.

Emanuelle en Yens

Bovenaan het rijtje met verdachten staat deze week het “koppel” Emanuelle en Yens. Zij waren – om het zacht uit te drukken – niet helemaal tevreden met hun partner en dat zorgde ervoor dat ze bijna verantwoordelijk waren voor een verlies van 2.000 euro als ze van partner zouden ruilen. Vooral de eerste plaats van Emanuelle is opvallend te noemen. Zij was vorige week nog de op één na minst verdachte kandidaat in onze groep.

Helemaal onderaan staat deze week – voor de tweede week op rij – Nele. Zij kreeg amper 1,88 procent van de stemmen en wordt dus door bijna niemand verdacht. Maar in het verleden bleek al dat de persoon die aanvankelijk het minst verdacht wordt, uiteindelijk de mol blijkt te zijn. Kan dat nu opnieuw het geval zijn?

Bekijk hier de grafiek met alle verdenkingen:

De Mol verdenkingen groep
newsmonkey

Wil je volgende week graag meestemmen en op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘.

De Mol is elke zondag te zien om 19.50 uur op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...