‘De Mol’: Dit zijn jullie hoofdverdachten na aflevering 1

De Mol is terug. Na een eerste aflevering, waarin we vooral blij werden van de terugkeer van Jens, kan het speuren weer beginnen. Een van de tien overgebleven kandidaten is de mol en in onze Facebookgroep is er één duidelijke hoofdverdachte.

Elke week stellen wij in onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘ dezelfde vraag: “Wie is volgens jullie de mol?”. Deze week gaven 1.402 mensen hun hoofdverdachte na de eerste aflevering. En dat leverde de volgende resultaten op.

Uma

De Mol Uma
Play4

De West-Vlaamse Uma staat met voorsprong op de eerste plaats met 28,46 procent van de stemmen. Zij viel vooral op in de laatste opdracht door de vrijstelling uit de klok van Jens te nemen. Op de tweede plaats, met meer dan tien procent minder, staat Sven. Hij liep in de eerste opdracht rond met de taart waarvan roosjes verdwenen waren en liet in de tweede opdracht al snel vijf van zijn ballonnen ontploffen. Philippe staat op de derde plaats met 11,55 procent van de stemmen.

Helemaal onderaan vinden we Anke terug met 4,71 procent van de stemmen. Zij wordt dus het minst verdacht door de leden van onze groep. Dat is opmerkelijk want vorige week (nog voor de eerste aflevering uitgezonden werd) stond zij helemaal bovenaan met bijna 40 procent van de stemmen.

Bekijk hier alle resultaten van onze poll:

De Mol verdenkingen na aflevering 1
newsmonkey

Wil je volgende week graag meestemmen en op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2022: alle hints en tips!‘.

De Mol is vanaf zondag 20 maart elke week te zien om 19.50 uur op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...