‘De Mol’: kandidaten zien elkaar eindelijk terug

In De Mol kwamen we vorige week zondag eindelijk te weten wie de saboteur was, maar toch is er nog heel wat dat onthuld moet worden. Dat krijgen we allemaal te zien in de laatste aflevering komende zondag. Daarin zien we ook de emotionele, langverwachte reünie van alle kandidaten.

Lennart is de mol en Annelotte mocht als winnares met 18.240 euro naar huis … dat kwamen we te weten tijdens de finale van De Mol afgelopen zondag. Op het einde van die aflevering kregen we ook al een klein voorproefje van hoe Lennart te werk ging als mol. In de laatste aflevering van dit seizoen krijgen we daar echter nog veel meer van te zien.

Duo’s

Van die aflevering deelde Play4 zojuist een eerste preview. Daarin zien we hoe de kandidaten van het afgelopen seizoen elkaar per twee terugzien om samen naar de finale te kijken. Het eerste duo dat gevormd wordt, is meteen een heel opmerkelijk. Jens, de eerste afvaller in het maisveld in Liedekerke, krijgt namelijk het gezelschap van Noah, die toen zijn plaats innam.

Verder vormen ook Dami en Kevin, die na de tweede aflevering samen moesten vertrekken, en Samina en Katrien een duo. Het laatste tweetal is Philip en Jasmien, die als laatsten afvielen voor de finale van De Mol. Het weerzien zorgt bij de kandidaten naast heel wat blijheid alvast ook voor de nodige traantjes.

Bekijk hier een preview van de slotaflevering van De Mol

Meer
Lees meer...