‘De Mol’: Koop nu tickets om de finale live te volgen in Paleis 12 en krijg zelf een rol in het spel

Dat de makers van De Mol de tiende jubileumeditie niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan, weten we al langer. Zo was al bekend dat duizenden mollenjagers op zondag 8 mei 2022 in Paleis 12 in Brussel live de ontknoping van het programma samen zullen kunnen volgen. Nu weten we echter ook dat de aanwezigen daar mogelijk nog een rol zullen spelen in het spel.

Voor het coronavirus uitbrak, kon je in de cinemazalen van Kinepolis live naar de ontknoping van De Mol gaan kijken. Dit jaar kan dat na twee jaar onderbreking opnieuw. En al voor de eerste uitzending maakte Play4 bekend dat ze er dit jaar nog een schepje bovenop doen. De live screening verhuist namelijk naar Paleis 12 in Brussel, waar je met 15.000 mensen tegelijk zal kunnen zien wie de saboteur van het tiende seizoen is.

Sindsdien zijn tickets voor dat event op 8 mei 2022 te koop via de website van Play4. Op dit moment zijn er nog altijd staanplaatsen voor 25 euro te koop. Een nieuwe, mysterieuze onthulling zou er wel eens kunnen voor zorgen dat die tickets snel de deur uitvliegen.

“Een avond die speciaal kan worden”

De finale van De Mol live volgen vanuit Paleis 12 is namelijk ineens extra interessant geworden. De aanwezigen zijn ineens niet meer passieve kijkers, maar kunnen actief meespelen. “Vier het tiende seizoen van De Mol met een onvergetelijk feest! Een avond die speciaal kan worden. Want jullie kunnen een rol krijgen in het spel”, valt te lezen op de website van Play4.

Wat die rol precies is, is momenteel nog niet duidelijk. Play4 deelde op hun sociale media een video waarin Gilles De Coster het grote nieuws bekendmaakt, maar ook daar worden we niet veel wijzer uit. “Iedereen zal aanwezig zijn … ook de mol”, besluit hij mysterieus.

De Mol is elke zondag om 19.50 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.
Wil je graag op de hoogte blijven van alles over De MolWord dan lid van onze Facebookgroep!

Meer
Lees meer...