‘De Mol’: Mysterie rond ‘dubbelspel’ wordt nog groter: “Ik heb een andere rol”

Volgende week gaat het twaalfde seizoen van De Mol van start. Uit de teasers kwamen we al te weten dat het nieuwe seizoen in het teken zal staan van ‘dubbelspel’. “Niet enkel de mol speelt dit jaar dubbelspel”, klonk het zo bij Gilles De Coster in een eerdere teaser. En het mysterie rond dat dubbelspel is met een nieuwe teaser nog wat groter geworden.

Sinds vandaag kennen we de tien mensen die vanaf volgende week hét gespreksonderwerp zullen worden aan elk koffieapparaat. Het gaat om de tien kandidaten van De Mol, waarvan er dus eentje de mol is. Maar er is dit jaar nog een tweede kandidaat met een dubbele rol.

Dubbelspel

In de nieuwe teaser voor De Mol wordt er meer ingezoomd op die dubbele rol. We horen hoe Gilles De Coster zegt dat het de mol dit seizoen niet makkelijk gemaakt zal worden. “Sicilië, het grootste eiland van de Middellandse Zee. De grootste uitdaging voor de mol. Want deze keer slaan de kandidaten dubbel zo hard terug”.

Vervolgens krijgen we te zien hoe de kandidaten een tegel met het logo van De Mol met een 2 in het midden – dat geprojecteerd werd op gebouwen in Antwerpen, Gent en Leuven – moeten proberen opduiken van onder een boot. Later horen we iemand zeggen: “Ik heb een andere rol”. Wat die rol precies inhoudt, blijft voorlopig nog een raadsel, maar wellicht komen we volgende week zondag meer te weten in de eerste aflevering van De Mol.

Bekijk hier de nieuwe teaser voor De Mol:

De Mol is vanaf 24 maart 2024 elke zondag om 20 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...