‘De Mol’ lost mysterieuze nieuwe teaser

De Mol is bijna terug! Op zondag 19 maart 2023 kan het speuren opnieuw beginnen. We leerden in de eerste aflevering van Café De Mol al negen van de tien nieuwe kandidaten kennen. Het lijkt erop dat de tiende kandidaat een bijzondere taak zal hebben, want voorlopig kregen we die nog niet te zien. In een laatste teaser voor het elfde seizoen van De Mol wordt vooral ingegaan op die mysterieuze tiende deelnemer.

Presentator Gilles De Coster was gisteren te gast bij Dennis Xhaët in Café De Mol. Daar stelde hij de nieuwe kandidaten voor, maar had hij ook nog een mysterieuze nieuwe teaser bij. En die zorgt al meteen voor heel wat verwarring en speculatie.

De Mol

De nieuwste teaser van het nieuwe seizoen van De Mol gaat volledig over de mysterieuze tiende kandidaat. In de eerste aflevering van Café De Mol stelde Gilles De Coster traditiegewijs de kandidaten van het nieuwe seizoen voor. Dat zullen er dit jaar tien zijn, maar Gilles stelde maar negen mensen aan ons voor: Comfort, Conny, Lancelot, Leïla, Lieselot, Ruben, Samya, Thomas en Toos.

In de nieuwe teaser krijgen we te zien hoe Gilles De Coster iemand aanspreekt in een kamer vol rode gordijnen en een vloer in een zwartwit-schaakpatroon. “Jij … bent onze tiende kandidaat. En ik heb al een eerste opdracht voor jou. Dit hebben we echt nog nooit gedaan. Zie je het zitten?”, horen we de presentator zeggen. In de trailer krijgen we ook heel snel enkele beelden uit opdrachten te zien. Veel valt er voorlopig nog niet uit af te leiden, al lijkt het er wel op dat het opnieuw een bloedstollend seizoen zal worden.

Bekijk hier de nieuwste trailer van De Mol:

De Mol is vanaf zondag 19 maart elke week te zien om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Meer
Lees meer...