‘De Mol’: Thomas blikt terug op zijn mooiste momenten

Tot grote verbazing van de duizenden kijkers die hem verdachten, moest Thomas zondag De Mol verlaten. Hij vond het zelf enorm jammer om zo dicht bij het einde naar huis te moeten gaan, maar hij heeft uiteraard heel wat mooie herinneringen opgedaan. In een nieuwe video overloopt hij z’n mooiste momenten.

Nu zondag is het tijd voor de halve finale van het elfde seizoen van De Mol. Daar zal Thomas niet meer bij zijn. Hij groeide de afgelopen weken uit tot de hoofdverdachte van kijkend Vlaanderen. Maar hij sneuvelde dus net voor het einde. De aardrijkskundeleerkracht had het duidelijk moeilijk met z’n vertrek, maar houdt vooral mooie herinneringen over aan z’n avontuur. Die deelt hij nu in een video op Instagram.

Thomas

Met Thomas ging niet enkel de hoofdverdachte van Vlaanderen zondag naar huis, maar ook een van de favoriete kandidaten van het nieuwste seizoen van De Mol. Gelukkig krijgen we hem nu nog te zien in een extra video. “Ik ben dus niet de mol”, bevestigt Thomas nog eens voor de mensen die het nog steeds niet willen geloven.

“Ik wou hier niet zo graag zitten, maar nu ik hier toch zit: ik heb wel eens zin om naar een paar foto’s te kijken van deze fantastische reis.” De eerste foto werd genomen tijdens een van de vele wachtmomentjes. Maar dat wachten vond Thomas absoluut niet erg, integendeel. “Vooral tijdens die wachtmomentjes heb ik mij enorm geamuseerd met Commy, het was altijd lachen geblazen.” De tweede foto is opnieuw een wachtmomentje, maar deze keer met Toos. “Er waren geen zetels meer over, dus ik heb mij dan maar op Toos gelegd.”

De volgende foto is van de rollerdisco. Daarbij verklapt Thomas dat er geen rolschaatstalent verloren is gegaan aan Lancelot. “Op het schaatsveld lijkt hij de oude man en niet ik. Maar Lancelot, I love you!” Vervolgens lost Thomas het raadsel van z’n ingevlochten haar op. “Ja, da’s Commy hé. Tijdens de wachtmomenten had ze waarschijnlijk nood om af en toe wat vrouwelijke dingen te doen en dan mocht ze mijn haar gebruiken. Ik vind het wel leuk als er iemand aan mijn haar zit. Win-win.” Op de laatste foto zien we Thomas tijdens z’n dagelijkse middagdutje. “Ik ben dan scherper en lucider om de dag verder te zetten.” De enige foto die volgens Thomas ontbreekt, is een foto met Conny. “Conny en ik gingen samen de finale halen.” Helaas haalt geen van hen dus de finale.

Bekijk de video hier op Instagram:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...