‘De Mol’ krijgt al zeker volgend seizoen: “We kennen de bestemming al”

Goed nieuws voor fans van De Mol, want er komt al zeker een volgend seizoen van het populaire programma. Meestal moeten we wachten tot de finale om te weten of er nog een seizoen volgt, maar nu verklapt Neveneffect en redactiemedewerker van De Mol Koen De Poorter in de podcast Achter De Schermen dat de locatie voor het volgende seizoen van het programma zelfs al vastligt.

Koen De Poorter en Erik Van Looy waren deze week te gast bij de Achter De Schermen van Pieterjan en Jeff van Supercontent. Erik Van Looy deelde daar enkele geheimen van De Slimste Mens ter Wereld en Koen De Poorter deelde een wel heel leuk geheim van De Mol.

Koen De Poorter

Er komt al zeker een twaalfde seizoen van De Mol. In de podcast Achter De Schermen sprak Koen De Poorter, die deel uitmaakt van de redactie van De Mol, namelijk dat de locatie voor het volgende seizoen al gekozen is. In de podcast vertelt Koen De Poorter dat hij, ook al is het huidige seizoen van De Mol nog bezig, al begonnen is met werken aan het volgende seizoen.

“Eigenlijk duurt het 14 maanden om De Mol te maken”, legt Koen De Poorter uit. “Maar je hebt natuurlijk geen 14 maanden in een jaar, dus zit er altijd een overlap tussen twee seizoenen. We wisten al naar waar we gaan, maar nu zijn we net begonnen met het verzinnen van nieuwe opdrachten. En dat is het lastigste deel, want moest ik weten hoe ik dat precies doe iets verzinnen dan zou ik nu waanzinnig rijk zijn. Het is gewoon wachten tot je plotseling een idee krijgt. Uiteindelijk verzamelen we zo honderden ideeën waaruit we dan moeten kiezen welke levensvatbaar zijn en welke niet.”

Bekijk hier het fragment uit de podcast Achter de schermen:

Beluister hier de volledige aflevering van de podcast:

De Mol is elke zondag om 19.55 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.be.

Wil je op de hoogte blijven van alles over De Mol? Word dan lid van onze Facebookgroep ‘DE MOL 2023: alle hints en tips!’.

Meer
Lees meer...