‘De Slimste Mens ter Wereld’: Nieuwkomer Ahlaam Teghadouini deadlift Ella Leyers

Het is vanavond tijd voor de laatste aflevering van De Slimste Mens ter Wereld vóór de finaleweken. Daarin zal Ahlaam Teghadouini als allerlaatste deelnemer van het 21ste seizoen haar kans wagen. In de teaser voor de aflevering van vanavond bewijst Ahlaam dat ze een persoon kan deadliften.

De Slimste Mens ter Wereld is vanavond toe aan de laatste reguliere aflevering. Vanaf maandag zullen de beste spelers uit het afgelopen seizoen terugkeren. Guga Baúl en Jacotte Brokken zijn daar met respectievelijk zeven en vijf afleveringen al zeker bij, maar Guga kan als hij de aflevering vanavond overleeft, het aantal deelnames van Alex Agnew bijbenen. Daarbij heeft Guga meer overwinningen dan Alex waardoor hij dus in de allerlaatste aflevering zou kunnen terugkeren. Jacotte komt al zeker volgende week dinsdag terug of ze nu de aflevering overleeft of niet. Nieuwkomer Ahlaam Teghadouini moet haar eerste aflevering vanavond overleven om zo rechtstreeks naar de finaleweken te kunnen gaan. Als het een wedstrijd om ter sterkste was, dan was Ahlaam alvast veilig.

Jurylid deadliften

In een extra teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond vertelt Ahlaam dat ze mensen kan deadliften. “Deadliften is een beweging waarbij je je hele lichaam gebruikt om objecten van punt A naar punt B op te tillen”, legt Ahlaam uit.

Waarop presentator Erik Van Looy vraagt of ze dat zou kunnen doen met een jurylid. Ella Leyers stelt zich kandidaat en inderdaad ze kan Ella Leyers met gemak optillen. Maar het zou natuurlijk De Slimste Mens ter Wereld niet zijn als er geen mopje over Erik volgt. “Da’s keigoed! Dan kunnen we jou bellen als Erik weer eens niet uit bad geraakt”, klinkt het zo bij Ella Leyers.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...