‘De Slimste Mens ter Wereld’: Herbeleef de beste momenten van Manu, Elisabeth en Maureen

Vanavond gaan de finaleweken van start in De Slimste Mens ter Wereld. In de eerste finaleaflevering keren Manu Van Acker, Elisabeth Lucie Baeten en Maureen Vanherberghen terug. In de teaser voor de aflevering van vanavond blikken we terug op hun mooiste (en vooral grappigste) momenten.

Omdat Guga Baúl en Jacotte Brokken zich donderdag wisten te plaatsen voor een volgende aflevering krijgen vanavond ineens drie nieuwe gezichten te zien. Het gaat daarbij om de achtste, negende en tiende plaats in het klassement, ofwel Maureen Vanherberghen, Elisabeth Lucie Baeten en Manu Van Acker. Zij worden voor de start van de quiz allemaal getrakteerd op een overzicht van hun beste momenten.

Manu, Elisabeth en Maureen

In de eerste aflevering van de finaleweken zullen Manu Van Acker, Elisabeth Lucie Baeten en Maureen Vanherberghen het tegen elkaar opnemen. Maureen haalde met vijf deelnames en drie overwinningen de achtste plaats in het algemene klassement. Elisabeth deed drie afleveringen mee, waarvan ze er twee kon winnen en ook Manu deed drie afleveringen mee waarvan hij er eentje kon winnen. Vanavond krijgen we voor de quiz echt van start gaat een overzicht van hun leukste momenten.

Zo krijgen we Manu’s geweldige versie van het intronummer van Bob De Bouwer nog eens te zien, net als zijn dubbelganger meester Ruben. Sinds zijn deelname heeft Manu ook voor de eerste keer gesproken met meester Ruben, die recent papa is geworden. Van Elisabeth krijgen we dan weer de beelden te zien waarin ze vertelt dat ze normaal om 21 uur gaat slapen en dus De Slimste Mens ter Wereld mist. Maar ze verklapt dat ze de avond voor de opnames wel laat is gaan slapen, dus hopelijk heeft dat geen effect op haar quizprestaties. Maureen zien we dan weer vertellen over haar gezinssituatie met voormalige collega Sieg en haar leuke momenten met Soundos.

Wie van deze drie verder gaat in de finaleweken en het morgen mag opnemen tegen de voorlopig ongeslagen Jacotte Brokken, komen we vanavond te weten. Bekijk hier een overzicht van de finalisten en wie wanneer terugkeert.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...