Left Right
scrollTop top

‘De Slimste Mens ter Wereld’ heeft vanavond toch één heel bijzondere persoon in het publiek


DSMTW publiek
© VIER

Vanavond worden de publiekstribunes van De Slimste Mens gevuld door één persoon. Robert, die zijn vrouw heeft meegenomen naar de opnames, zal een volledig publiek vervangen. En dat doet hij met zijn aanstekelijke lach.

Sinds maandag 16 november zijn de publiekstribunes in De Slimste Mens ter Wereld helemaal leeg. Al vanaf het begin van het seizoen zaten er minder mensen in het publiek van de quiz, maar door de verstrengde coronamaatregelen is ook dat niet meer toegelaten. Maar Sven De Leijer heeft dé oplossing gevonden: Robert.

Robert

De Slimste Mens Robert
VIER

We kennen Sven De Leijer natuurlijk als publieksopwarmer en in die rol leerde hij Robert kennen, de man die volgens hem de meest aanstekelijke lach van Vlaanderen heeft. En vanavond heeft Sven zijn “geheime wapen” meeegenomen naar de opnamestudio van De Slimste Mens.

Door de verstrengde coronamaatregelen moet de quiz het nu zonder publiek doen. Zo wordt er dus minder luid meegelachen met de mopjes van de jury of de ‘tips’ van presentator Erik Van Looy. Maar dankzij Robert zal er toch luid gelach te horen zijn tijdens de aflevering. Want Robert lacht met alle goede moppen en dat zelfs voor hij de clue gehoord heeft. Het belooft dus een hilarische aflevering van De Slimste Mens ter Wereld te worden.

Hier stelt Sven De Leijer zijn “geheime wapen” Robert voor:

In dit fragment krijgen we alvast een voorsmaakje van de lach van Robert:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…