‘De Slimste Mens ter Wereld’: voormalige sterkhouders feliciteren Ella Leyers

De indrukwekkende passage van Ella Leyers in De Slimste Mens ter Wereld zit erop. Met 18 afleveringen verpulverde ze wel het vorige record van 11 afleveringen. En dat verdient felicitaties van heel wat sterkhouders uit de vorige seizoenen.

Ella Leyers begon aan dit achttiende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld aan de zijde van Marie Verhulst en Senne Misplon. Achttien afleveringen later moest ze het onderspit delven tegen Umi Defoort en Kim Van Oncen.

Gert Verhulst en Julie Colpaert

Daarmee verbrak ze zwaar het vorige record van elf deelnames dat op naam stond van Gert Verhulst en Julie Colpaert. Zij zijn dan ook de eersten om haar te feliciteren in een speciale video die VIER vandaag deelde.

“Ella, ongelofelijk gefeliciteerd met je waanzinnig record in De Slimste Mens ter Wereld“, zegt Gert Verhulst. “Op een gegeven moment dacht ik zelfs dat je er langer zou inzitten dan Erik Van Looy.”

“Yo Ella, super goed gedaan. Wat ik het tofste vind, is dat je als toffe, knappe blondine met ballen dat record verpletterd hebt, het vorige record van die andere blondine”, klinkt het bij Julie Colpaert.

Olga Leyers

Daarnaast zijn er felicitaties van Eva De Roo (9 afleveringen), Otto-Jan Ham (10 afleveringen) en Gilles Van Bouwel (9 afleveringen). Maar de meeste enthousiaste reactie komt ongetwijfeld van de jongere zus van Ella, Olga Leyers. Zij nam vier seizoenen geleden zelf tien afleveringen na elkaar deel, maar is nu dus haar Leyers-record kwijt.

Bekijk hier de boodschap voor Ella Leyers

Meer
Lees meer...