‘De Slimste Mens ter Wereld’: Jade Mintjens kreeg aanbod van 400 euro voor haar paardenstaart

Gisteren moesten we na een (niet zo superspannende) finale afscheid nemen van Nathalie Meskens in De Slimste Mens ter Wereld. Fien Germijns gaat daardoor al naar haar zesde aflevering en Robin Pront zal voor de tweede keer te zien zijn in de quiz. Zij worden vanavond uitgedaagd door Jade Mintjens, die we bijna met een korte coupe te zien hadden gekregen.

Het is vanavond al tijd voor de veertiende aflevering van De Slimste Mens ter Wereld. Sinds gisteren is Fien Germijns officieel de op één na beste speler van het jaar en zij komt nu dus in de buurt van het record van Alex Agnew van acht afleveringen. Zij kreeg gisteren het gezelschap van regisseur Robin Pront en daar zal vanavond ook comedian Jade Mintjens bijkomen. Die laatste vertelt een opmerkelijk verhaal over een aanbod dat ze kreeg.

400 euro voor paardenstaart

In de teaser vertelt Jade Mintjens meer over het bizarre aanbod dat ze kreeg. “Het was 400 euro, maar misschien ook minder. Want ik weet nog dat ik dacht: ‘Seg, voor dat geld knip ik mijn haar niet af’. Het was een man en die vroeg: ‘Zou je je haar in een staart kunnen doen en net boven de schouders willen afknippen? Ik verzamel paardenstaarten.’.”

Daarna vraagt jurylid Bart Cannaerts zich – terecht – af of het ging om een bepaalde fetisj of een oprechte verzamelaar. “Het is een beetje raar, hé Bart”, reageert Jade. “Dus ik zou willen dat je die berichtjes niet meer stuurt”. Het belooft dus opnieuw een grappige aflevering te worden van De Slimste Mens ter Wereld.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van De Slimste Mens ter Wereld van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...