‘De Slimste Mens ter Wereld’: Jurylid Jennifer komt niet uit haar woorden in teaser

Vanavond is het al tijd voor de twaalfde aflevering van De Slimste Mens ter Wereld. Daarin zullen Maureen Vanherberghen en Fien Germijns uitgedaagd worden door Commy uit De Mol. Vanavond zullen Jan-Jaap van der Wal en Jennifer Heylen plaatsnemen achter de jurybank. En die laatste heeft het moeilijk om te vertellen over haar kunstschaatservaring.

Na 21 seizoenen zou je misschien denken dat De Slimste Mens ter Wereld een geoliede machine is geworden, maar toch loopt het soms nog eens mis. Zo krijgen we in een teaser voor de aflevering van vanavond te zien dat Jennifer Heylen moeite heeft met de naam van Staf Coppens.

“Stam”

In de teaser krijgt de jury de vraag of ze turners zijn. “Ik was een kunstschaatster”, antwoordt Jennifer. “Op de ijsbaan van Leuven. Ik heb daar nog les gehad van de vrouw van Stam.” “Stam Van Samang?”, vraagt Erik. “Je bedoelt Staf!”, schiet Maureen haar te hulp.

Daarna beslissen ze om het nog eens op te nemen. Maar ook die tweede keer loopt in het honderd. Deze keer door de slappe lach van zowel Jennifer als Erik. Van derde keer, goede keer is er ook al geen sprake, waarna Erik z’n vraag aan Jan-Jaap stelt. Die antwoordt met: “Ik ben een bodybuilder!”. Het belooft dus weer een hilarische aflevering te worden van De Slimste Mens ter Wereld.

Bekijk hier de teaser voor de aflevering van vanavond:

De Slimste Mens ter Wereld is elke maandag tot en met donderdag om 21.15 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...